Jak nastavit modul C-RI-0401S?

(1/3) > >>

Miloslav Švábenský:
Potřebuji poradit s nastavením modulu C-RI-0401S, pro IR ovládání klimatizací LG. Chtěl jsem jej naučit IR kody z ovladače, ale to se mě nějak nedaří i když návod mám prostudovaný i po zpátku.
Když nastavím v nastavení v/v hodnoty: Irout:IR_code na hodnotu 1, poté nastavím Irout.cont.Lea rn_On na 1. Tak jsem chápal, že modul je připraven k naučení prvního kodu, ale asi neni. Hned po tomto nastavení se mě zobrazí Irin.stat:learn_End=1 a Irin.stat.Err_ Learn=1.

Pavel Urbancik:
Citace: Miloslav Švábenský  07.05.2012, 14:23

Potřebuji poradit s nastavením modulu C-RI-0401S, pro IR ovládání klimatizací LG. Chtěl jsem jej naučit IR kody z ovladače, ale to se mě nějak nedaří i když návod mám prostudovaný i po zpátku.
Když nastavím v nastavení v/v hodnoty: Irout:IR_code na hodnotu 1, poté nastavím Irout.cont.Lea rn_On na 1. Tak jsem chápal, že modul je připraven k naučení prvního kodu, ale asi neni. Hned po tomto nastavení se mě zobrazí Irin.stat:learn_End=1 a Irin.stat.Err_ Learn=1.

Pokud se hned nastavi Learn_on aktivujji stavy learn_end a err_learn, tak bych hadal ze mate problem s prijimacem, bud je spatne zapojeny, nebo vadny.
Me tento stav nastane v okamziku kdy neni pripojen zadny prijimac (odpojeny konektor)
Pri pohledu z predni strany prijimace a nozicek dole mam poradi barev z leve strany: Modra, cervena, cerna (leve dva piny jsou blize k sobe)

Jinak ja sam jsem taky modul zatim nerozchodil do funkcniho stavu, uz to ale resim s podporou.
Jsem sice schopny kod naucit, ale kdyz dam prijem, aktivuje se mi stav ze je kod spravne rozpoznan, ale neukaze se jeho index :-(

Miloslav Švábenský:
 (poklona)  za info, to byl ten problém, už se mě podařilo modul kod naučil (aspoň se tak tváří),  ale když ho dám vyslat Irout.IR_code=1 a dám Irout.cont.Tra nsmitOn=1 tak se má spustit vysílání a sygnalizace vyslání celého pakutu ukazuje Irin.stat.Tran smit_End=1. To je vše OK, ale klimatizace se nevypne, teď je ještě otázka jestli to neni problém klimatizace, protože ovládání klimatizace LG je trochu komplikovanějš í.

Miloslav Švábenský:
Teď jsem ještě zkusil načíst kod na TV, načtení proběhlo OK, ale vysílání ukazuje že je taky OK, ale TV se nevypne.

Miloslav Švábenský:
Ještě k tomu zapojení toho příjmače IR signálu. ten by měl být zapojen (dle návodu) red, black, blue (černá uprostřed),  ale jak udávate tak ji máte na kraji. Nemůže tam bát problém, někde?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana