Dají se připojit k Foxtrotu i jiné sytémy s vlastním řízením?

<< < (3/4) > >>

Fuk Tomáš:
Citace: Jaromír Klaban  28.04.2012, 09:09

...UART na úrovni TTL  (Universal Asynchronous Receiver/Tranceiver)...

Transmitter
(transceiver = transmitter+receiver)

Jaromír Klaban:
Citace: Fuk Tomáš  28.04.2012, 21:19

Transmitter
(transceiver = transmitter+receiver)

Pravda, pravda. Díky za korekturu.

Pavel Urbančík:
Citace: michal rak  25.04.2012, 16:31

Chystám se vybudovat si "inteligentní elektroinstala ci" a chtěl bych vědět, zda a jak se dají připojit jiné sytémy s vlastním řízením, které nechci a nebo nemohu obejít, například ostrovní systém fotovoltaickéh o napájení?

Myslim si ze neni problem pripojit dalsi zarizeni.
sam jsem si postavil dve veci, ovladani rolet a fazove rizene stmivace (zadny aktualne nabizeny modul nesponoval pocet kanalu)
oboji je postaveno na XPortu ktery prevadi ethernet na seriovou linku a procesoru ktery se stara o rizeni.
z pohledu Foxtrotu je to pak ethernetovy uni kanal (doufam ze to pisu spravne)
takze data ktera poslu na kanal, projdou ethernetm a vylezou na seriov lince XPortu.

Pavel

michal rak:
Citace: Jaromír Klaban  28.04.2012, 09:45

Snímání polohy od magnetické pole? Co přesně míníte? Kompas Foxtrot nemá! Zatím  ;)

Při svojem hledání a bádání jsem narazil na zajímavý obvod AS5045 Rotary encoder, který má možná až moc velkou přesnost, ale použitelné to rozhodně je na spoustu věcí. Dá se vyhledat přes vyhledávače.

Jaromír Klaban:
Citace: michal rak  12.05.2012, 15:52

Při svojem hledání a bádání jsem narazil na zajímavý obvod AS5045 Rotary encoder, který má možná až moc velkou přesnost, ale použitelné to rozhodně je na spoustu věcí. Dá se vyhledat přes vyhledávače.

OK. To je obvod, které magnetické pole snímá, ale je určen pro snímání polohy rotačních zařízení. Takové obvody jsou často součástí samotných motorů apod. To ale je na diskusi v jiném vláknu. To asi není o připojování systémů s vlastním řízením k Foxtrotu. :-[

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď