Jak zpracovat analýzu vypočteného rizika?
Jan Hájek:
Tak nějak mne neustále chybí od těch co se jim stávající ochrana či norma nelíbí, jakýkoliv konstruktivní návrh jak to tedy dělat jinak, než prostě čekat a pak brečet a chtít po ostatních peníze. Má někdo nějaký návrh?
novy1:
Citace: Ondřej Šebesta 24.04.2012, 16:42
Co by pro mě bylo nejlepší na tento výpočet?
Chtěl bych se ale k nějakému výsledku dopracovat.
Začnite riešiť jednoduchý príklad priamo pomocou súboru noriem EN 62305 a výsledky potom porovnajte s výpočtom niektorého programu.
Vít Rotrekl:
Citace: Jan Hájek 01.05.2012, 16:03
Tak nějak mne neustále chybí od těch co se jim stávající ochrana či norma nelíbí, jakýkoliv konstruktivní návrh jak to tedy dělat jinak, než prostě čekat a pak brečet a chtít po ostatních peníze. Má někdo nějaký návrh?
Já té ochraně podle norem celkem věřím, nechtěl jsem, ale říct nic jiného než, že tomu blesku to bude celkem jedno, podle jaké normy je proveden hromo(blesko)svod.
My té přírodě neporučíme, ani ji nezkrotíme. Můžeme se pouze snažit minimaliziovat případné škody způsobené přírodou (povodně, blesky...
Jan Hájek:
Citace: Vít Rotrekl 01.05.2012, 19:11
Já té ochraně podle norem celkem věřím, ....
Jsem myslel jiné experty.
Jiří Schwarz:
Přišel jsem na seminář a "hltal" jsem každou větu Milana Kauckýho...
Ale také jsem byl na "konkurenční akci", kde jsem se dozvěděl, že když to (výpočet rizik) nevyjde, tady omezíme pobyt osob, tady omezíme dobu pobytu, tady upravíme sekce vedení,...
To jsou ti, co ze seriozní problematiky dělají frašku...
Když si dám "předsevzetí", že tam budu mít LPS 3 a počítám to tak dlouho, s takovými úpravami, až se do toho vejdu, tak to asi "čůrám proti větru"...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana