Jak připojit mobilní buňku k elektrocentrále?

<< < (4/4)

Zdenek Hejčl:
To Ján Garaj:
Číst jistě umíte a co takhle brýle, máte? Zkuste tedy silnější a nekomolte mi jméno.  (poklona) .  ;)
Nebo zkuste používat kombinaci ke kopírování jména ctrl c a ctrl v. Aspoň já to dělám a tím nekomolím nikomu jméno.  :D

Petr Doležal:
Citace: Zdenek Hejčl  18.03.2012, 20:48

Kdysi na vojně jsme s tím uzemňovali V3S

Ján Garaj:
Citace: Zdenek Hejčl  19.03.2012, 12:05

To Ján Garaj:
Číst jistě umíte a co takhle brýle, máte? Zkuste tedy silnější a nekomolte mi jméno.  (poklona) .  ;)
Nebo zkuste používat kombinaci ke kopírování jména ctrl c a ctrl v. Aspoň já to dělám a tím nekomolím nikomu jméno.  :D
To Zdenek Hejčl:Moje ospravedlnenie a naše vysvetlenie sa kdesi stratilo.Ale písal som o nejakých hodnotách predpísaných pre uzemnenie prenosných buniek, karavanov a p.,tzv. provizorne alebo dočasné-fuj uzemnenia.Nebo li by hodnoty?

Moderátor: Pane Garaji, máte to už po několikáté nepřehledně psáno. Poradím. Po vložení citace za poslední hranatou závorkou odentrujte a pište na nový řádek. Pak to bude vypadat takto přehledně:

Citace: Zdenek Hejčl  19.03.2012, 12:05

To Ján Garaj:
Nebo zkuste používat kombinaci ke kopírování jména ctrl c a ctrl v. Aspoň já to dělám a tím nekomolím nikomu jméno.  :D

To Zdenek Hejčl:Moje ospravedlnenie a naše vysvetlenie sa kdesi stratilo.Ale písal som o nejakých hodnotách predpísaných pre uzemnenie prenosných buniek, karavanov a p.,tzv. provizorne alebo dočasné-fuj uzemnenia.Nebo li by hodnoty?

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana