Už jste slyšeli o prvním českém a elektrotechnickém sitcomu?

<< < (6/8) > >>

Pavel Horský:
Jistě by se dala vsunout i scénka z našich Podbořanských chodníků. Pamatuješ Mirku na příběh s lampami uprostřed chodníků s fotkou mojí manželky jak vzala sloup hubou? Myslím, že kdyby se to dobře zahrálo, byl by to jeden z vtipných okamžiků. Námětů by bylo jistě hodně.  ;) :D

Jirka Š. Svejkovský:
Otázka zní, kdo všechno může mluvit do scénáře, jaká je cílová skupina pro producenta, kam směřuje investor...

První díl se mi líbil, ale není z něj patrné nic. Teda kromě Mirkovo střelby do hromořad  :)

Miroslav Minařík:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  26.03.2012, 20:51

Otázka zní, kdo všechno může mluvit do scénáře, jaká je cílová skupina pro producenta, kam směřuje investor...

První díl se mi líbil, ale není z něj patrné nic. Teda kromě Mirkovo střelby do hromořad  :)

Martin si do scénáře nenechá mluvit. Vyslechne příběhy a sestaví scénář. Možná proběhnou korekce, ale to bych tipoval na kolegu Steinbauera z FEKTu.
Sám mlhavě mohu tušit kterým směrem se to bude vyvíjet, ale neznám scénář. Měl bych jít na nějaké natáčení zaznamenat něco veselého.
Pokud budu moci.

První díl se mi líbil, ale není z něj patrné nic. Teda kromě Mirkovo střelby do hromořad  :)

Z prvního dílu je toho řečeno mnohé a věř mi, že věta o 62 305 tam byla pouze jako věta vytržená z kontextu. Pouze proto, že je to letos diskutovaný dokument. Nic víc to významově neznamená.

Martin Misik:

(poklona)  nejprve ze všeho se sbírají náměty, podněty, tyto pak náš tým může zapracovat do scénáře, kde již pracujeme tak, aby jednotlivé záběry na sebe navazovaly... a aby to celé takzvaně "fungovalo". V této prvotní fázi námětu, jsou pro nás Vaše nápady, případné vtípky, tipy atd. velice přínosné. Kam tím vším směřujeme? Rádi bychom s tímto dílem nejprve oslovili elektrotechnik y a pak také širokou veřejnost, aby se o elektrotechnic e konečně na veřejnosti začalo hovořit...
Jinak seriál se tvoří tak, že máme již předrýsovány některé pevné body, které nám naznačují kudy by měly vézt jednotlivé dějové linie, víme kam kterou postavu musíme dostat, abychom mohli tvořit co nejzajímavější situace, každopádně však máme neustále volné ruce pro další nápady, kde je také dost velký prostor pro vás, aby jste mohli děj ovlivnit ;-)

Jiří Mudra:
Jsem pro každou špatnost, těším se

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana