Už jste slyšeli o prvním českém a elektrotechnickém sitcomu?
Miroslav Minařík:
Citace: Martin Mišík 26.03.2012, 17:55
Juhu, Mirku, ale podstata seriálu je přeci v tom, že každý díl končí v napínavém okamžiku, tak aby se divák těšil... pokud bych prozradil, co přijde, už by to pro vás ztratilo to nejdůležitější ... napínavost, přítažlivost a tajemství... a už bychom to pak nemuseli točit, což stojí měsíc práce a mohl bych to tady všechno hezky napsat na fóru za dvě hoďky... ;)
No já to vím kolik to dá hokny, ale mě se všichni ptají jako bych to věděl. Ale scenář píšeš ty. Apropo mám další zápletky!
Martin Mišík:
Citace: Jan Štěpán 25.03.2012, 10:54
:) tak to je hodně zajímavý. Jen víc, jen houšť... Škoda že jsem tohle dílko na Ampéru neviděl...
Bylo by možná dobré do budoucna udělat i nějaký klip typu "nerýpej se v elektrice..."
(poklona) (jednicka)
Jako myslíte natočit nějaký krátký fórek typu... kterak se komik vrtal v rozvodní skříni? Přesněji v čem by se měl vrtat, aby vypadal jako neodborný blázen, který si troufá přespříliš? Dramaturgicky se dá vystavět na začátku týpek, co machruje před ženou a co nakonec skončí, jak zbitý pes... ;)
Martin Mišík:
Citace: Miroslav Minařík 26.03.2012, 18:01
No já to vím kolik to dá hokny, ale mě se všichni ptají jako bych to věděl. Ale scenář píšeš ty. Apropo mám další zápletky!
Však to je dobře, ne? Pokud se lidé ptají, znamená to, že mají zájem a hovoří o tom. Zápletky? Rád si je vyslechnu ::) By jsme v týdnu mohli jít na pívo?
Martin Mišík:
Citace: Aleš Dudek 25.03.2012, 15:20
zajímavé, když se nad tím zamyslíš není to tak úplně k smíchu taková zpráva o stavu doby
Jsem velmi rád, že to tam vidíte...
Miroslav Minařík:
Citace: Martin Mišík 26.03.2012, 18:11
Však to je dobře, ne? Pokud se lidé ptají, znamená to, že mají zájem a hovoří o tom. Zápletky? Rád si je vyslechnu ::) By jsme v týdnu mohli jít na pívo?
Martine vytvoř si účet s loginem a heslem ať můžeš přidat svou fotku!
Na pivo můžeme jít, ale někam kde nebude tak nahuleno jak posledně.
Umí se třeba Tomáš třepat v rytmu 50Hz?
Měl bych pro něj několik námětů jak ztvárnit některé naše Hrobařovy příběhy!
Pro nás pobavení, pro spotřebitele varování.
Mě se líbilo jak Dolfi pochybuje o Ohmově zákonu :-)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana