Čo spravíte, keď sa bude blížiť veľká geomagnetická búrka?

<< < (2/9) > >>

Milan Hudec:
Já bych šel rychle na pívo, z hospody se tyto problémy jeví ne tak akutní.

Jiří Schwarz:
Citace: Milan Hudec  10.03.2012, 09:37

Máš pravdu.
Já se přidám.
O některých problémech bych asi nevěděl, kdyby mi je médie nepřipomínala. A občas mi zatají něco z toho, co mě zajímá!
Není to nějaká "strategie",  že se vážnost jedné informace potlačí tím, že je udělá "bublina" z úplně jiné informace?

SMILEK:
To je zase předpovězen nějaký další konec světa?  :o

Čo spravíte, keď sa bude blížiť...
Budu se těšit, aby byla co nejsilnější,  protože jen tak se možná dočkám krásné polární záře i v našich zeměpisných šířkách.  ;)
Erupce třídy tuším X5 už tu byly mnohokrát, s efektem v ČR naposledy cca před šesti lety. Planeta se nezhroutila. Ano, v Quebecu odešlo staré Vvn trafo a v českých zemích bylo pár barevných fleků na obloze, toť vše. Jistě,  na vedení v délkách stovek a tisíců km tato bouře vliv mít bude. Ale že by se mazaly flash disky, to naše pozemské železné dynamo nedovolí.
Jo takhle kdyby bouchla nějaká supernovička, vzdálená tak do 30 světelných let (Slunce je od nás 8 minut),  to by byla planetární sterilizace lidstva :'(. 

Radek Červený:
Citace: Milan Hudec  10.03.2012, 09:37

(jednicka) první správná odpověď v tomto vláknu  (dance)
Vezmeš mě Milane sebou?  ;)

Jiří Buben:
Asi nic, poslední dobou jsou mé hlavní starosti jídlo, neb žeru jako mlejn ;D.
Jinak mi tyhle otázky připadají zbytečné, protože jsou věci které neovlivním. Přirovnal bych to asi k tomu, když jsem zhlédl dokument o tom, že asi za pět miliard let slunce začne růst a pohltí naši zemičku. O několik let jsem četl zprávu, že se tato událost může udát již za jednu miliardu let. Tím mě hrozně naštvali, protože jsem měl na ty další čtyři miliardy let naplánováno tolik věcí, že nevím jak to mám stihnout jen za jednu miliardu let. >:D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana