Jak byste vyřešili současné napájení devíti elektromobilů na D1?

<< < (19/22) > >>

Milan Hudec:
S trochou nadhledu bych si dovolil tvrdit, že rozuzlením této víceméně akademické debaty je nákup klasické Octavie.

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  11.03.2012, 18:54

S trochou nadhledu bych si dovolil tvrdit, že rozuzlením této víceméně akademické debaty je nákup klasické Octavie.

Klasická Octávie mi reziví u domu, protože jezdím stále v něčem jiném. Dnes Jakub odjel tím hybridem a zůstal mi tu iOn. S tím se do města stejně jezdí nejlíp!

Petr Doležal:
Citace: Miroslav Minařík  11.03.2012, 19:09

Klasická Octávie mi reziví u domu

To taky, ale hlavně koroduje!

Martin Novák:
Jo, jo... Autak pujceny gratis, nebo za symbolicky peniz bude VZDY levnejsi, nez benzinove priblizovadlo. ..

Ale jinak - je tomu uz docela hodne let, co tvrdim, ze prave koncept Chevy Volt je pro elektromobilit u to nejlepsi. Spalovaci motor bezici v optimalnich otackach s minimem emisi a minimalni spotrebou + baterky a elektromotory se svou pruznosti a vykonem pro rozjezdy...

A treba hack Chevy Volta od hochu z MIT nema daleko od geniality. Autak je pripojen k elektricke siti univerzitni laboratore pro nabijeni baterek, ale pokud dojde k vypadku elektriky, tak automaticky zacne elektriku do site dodavat a zalohuje pocitace v laboratori. Nejdriv z baterek a pak se nastartuje motor... Samozrejme, ze si to vyzadalo upravy v elektrickych rozvodech labaku a zavedeni WiFi komunikace mezi pocitacem auta a ridicim systemem laboratore (mam takovy dojem ze tam maji taky Foxtrot)....

Karel Herma:
Kolona elektromobilů právě vyrazila z Prahy a zamířila směr Brno. (dance) (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana