Jak byste vyřešili současné napájení devíti elektromobilů na D1?
Miroslav Minařík:
Neni moc casu na hrdinstvi, cas kvapi a sestnacteho se blizi. musime vychazet z toho co mame ne z toho co by mohlo jednou byt. Vsechny procesy ke kterym musi zasedat predstavenstva, ci podobne pripady jiz nemuzeme uvazovat. Ale mame jeste nekolik karet v ruce.
Jan Franěk:
Tak. Právě jsem tam informačně volal a hned s prvním telefonem jsem byl úspěšný. Okamžitě přivítali podobnou akci a po dodání potřebných technických a organizačních podrobností vše zařídí. Pokud to tedy bude v jejich moci. Je to ovšem potřeba poslat mailem co nejdříve.
Pokud o to máte zájem , pošlu kontakt.
U mě má město Humpolec bodík (bohužel pouze virtuální) (jednicka)
Petr M:
Citace: Václav Pešek 06.03.2012, 10:19
jak jsem ve svém dlouhosáhlém příspěvku psal, o peníze jde až v první řadě.
Bohužel. Pro mě by byl EM ideální dopravní prostředek. Mám to do kanclu přesně 35km, tam i zpět by to snad šlo na jedno nabití. Práce + cesta tak 10 hodin, 14 hodin stání v průjezdu vedle škatule od NG se zásuvkama 400V/16A a 2x230V/16A...
Potvora na benzín se prodraží a většinou si je uzurpuje přítelkyně a hromadnou dopravou to sebere dvojnásobek času :( Přestavba na plyn by zdvojnásobla cenu vozidla.
Jediný důvod, proč na denní ježdění do hokny nemám EM je, že ho nesplaším pod 350 tyček. To už by se na volným čase a ropě zaplatilo bohatě.
Michal Lužný:
Bodejť by Humpolec nefandil elektrice, když se tam odstěhoval Hliník. ;)
Jan Franěk:
Taky se tomu v Humpolci patřičně věnují. Mají tam vlastní Hliníkárium a pamětní desku nejslavnějšího přistěhovalce. Můžete si to prohlédnout na jejich stránkách přímo interaktivně. ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana