Jak byste vyřešili současné napájení devíti elektromobilů na D1?
Juraj Rojko:
Mám ještě jeden nápad, který by výrobci elektromobilů mohli marketingově využít. V Humpolci je pivovar Bernard, vhodná zásuvka se tam jistě najde a než "natankujete", tak stihnete pivko a i časem na odbouráním alkoholu. To je věc, kterou klasický automobil nabídnout nemůže. (drinks) :D
Miroslav Minařík:
Citace: Vít Rotrekl 05.03.2012, 17:22
Já to říkal. Před Humpolcem je odpočívadlo z bistrem (viz mapa). Zkus se tam Mirku poptat.
Bistro Trucbaba
Cechovní 148, 396 01 Humpolec
tel: 565 533 933
Tam si v klidu dáte i kávičku než se iOn-i nabijí
Jakože u bistra budou mít cca 70A pro nás? (dance) (dance) (dance)
Citace: Filip Výmola 05.03.2012, 17:41
Jestli spolupracuje i ČEZ, tak jsem u několika benzínek/odpočívadel viděl klasické trafo, tak co se domluvit, aby tam připravil ČEZ odběrné místo? Je to jenom nápad :)
Teď jsme dostali zprávu, že u ČEZu to především z administrativn ích důvodů nepůjde tak rychle jak bychom potřebovali.
Citace: Juraj Rojko 05.03.2012, 17:48
Mám ještě jeden nápad, který by výrobci elektromobilů mohli marketingově využít. V Humpolci je pivovar Bernard, vhodná zásuvka se tam jistě najde a než "natankujete", tak stihnete pivko a i časem na odbouráním alkoholu. To je věc, kterou klasický automobil nabídnout nemůže. (drinks) :D
Tedy Juraji to je slovo do pranice! (dance) (dance) (dance)
Zdenek Hejčl:
Mirku, tak kolik přesně nakonec ujel kilometrů na jedno nabití? ;)
Václav Pešek:
Minařík: osobní to nebylo.... ale koupil by jste si ho za jeho cenu? jako normální výsledek rozvahy při pořizování automobilu?
pokud totiž obdobné auto konvenční stojí cca 250000kč (malé auto, +-50kw) a tak při ceně ionu cca 750000kč, vám zbývá 500000 na provoz. což při průměrné spotřebě těchto aut 6l, vystačí tyto peníze na ujetí cca 250000km (obvykle průměrný náběh za životnost automobilu-10let), pokud ostatní udržovací náklady (pneumatiky, opravy podvozku, údržba) budou zhruba obdobné. a to jsem doposud nezapočítal provozní náklady "paliva " Ionu... při jejich započítání, bych se posunul někam daleko k 350000km-15let - návratu investice... Pokud si konvenční auto nechám přestavět třeba na plyn (za poměrně nízkou investici), začne se mi Ion vyplácet po 450000... a kdo ví, co s tíma utem bude, když to je nájezd za cca 20let....
takže ač by mně, jakožto člověku, který stráví nejvíce času na trasách okolo 30km by tohle auto mohlo vyhovovat běžně, ale když se vydám do brna, mám problém, když budu chtít udělat plzeň na otočku, mám problém, prahu na otočku (čož je často) mám opět problém... proto i kdyby elektromobil stál stejně, musel bych jej kombinovat s dalším, normálním autem na delší trasy.
Jenže když si koupím normální auto, tak najedu 250000-350000km než mi jakoby z ekonomického pohledu, vůbec k něčemu bude.
takže pokud by ion stál jako normální auto, byl bych si ho ochoten koupit na ty pojížďky po okolí (kterých je nejvíc) a nechat si nějaké jiné, třeba starší (protože pak tolik nenajede) a větší auto na ty vejlety... Výhodou Ionu je: ždáný studený motor, žádné časté startování, inhed plný "výkon" nízká hlučnost, emise někde jinde....
jenže Ion stojí jako tři, normální auta... a to je i při pominutí problémů z provozu elektromobilů problém, protože ekologie je sice hezká věc, ale peníze zatím netisknu.
Jan Alin:
Také by mě zajímal ekonomicky funkční model použití elektromobilu. Ani v autě na půjčení nevidím moc šancí u nás. Jak je to ve světě?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana