Jak nejlépe vystínit vysokofrekvenční signál v el. neviditelném plotu?

<< < (2/12) > >>

Václav 3:
Potom zbývá už jen to stínění, ještě mě napadlo, že by možná šlo v místě potřeby nahradit jednoduchý vodič kvalitním stíněným a uzemnit stínění a popřípadě i kovovou chráničku.

Pavel Horský:
Citace: Václav 3  17.02.2012, 09:28

Potom zbývá už jen to stínění, ještě mě napadlo, že by možná šlo v místě potřeby nahradit jednoduchý vodič kvalitním stíněným a uzemnit stínění a popřípadě i kovovou chráničku.

Myslíte toto, co už jsem popisoval v předešlém příspěvku? 

Citace:
Už padl i tento nápad: v místě branky položit do plastové Kopoflex chráničky kabel KOAX a konce stínění připojit na antikoro sondy. To by také šlo, ne?

Jan Franěk:
S tímto systémem nemám pražádnou zkušenost. Ale ptal jsi se už přímo u dodavatele, jestli nemá pro tyto případy nějaké řešení?

Jinak si myslím, že než si dělat problémy s uzemněním stínění a podobně, jestli by nebylo jednodušší a spolehlivější zakopat ten kabel dál od branky (vím, na cizí pozemek  ::) )a tam se té skále vyhnout? Nebo naopak se vrátit na svůj pozemek a provést to stejným způsobem? Ovšem nevím jaké jsou místní podmínky. Je to jen nápad. Já bych se prostě bál nějakého napojování a spojování v zemi. Čím méně spojů, tím lépe.

Pavel Horský:
Pro ty co nemají představu o celém zařízení a jeho instalaci je zde odkaz, který potom samozřejmě smažu, neboť odkazy zde nejsou podporovány ani udržovány.
http://www.e-dog.cz/neviditelne-ploty/dog-trace-d-fence-1001-neviditelny-plot.html

Václav 3:
Ano, já jsem zřejmě váš příspěvek z 9:18 nedočetl, asi jsem ho měl posunutý tak, že jsem  poslední odstaveček neviděl. Po odeslání jsem si toho již všiml, ovšem už jsem příspěvek nemohl opravit.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana