Lze připojit pračku na elektrocentrálu?
Petr Doležal:
Hmm, taky jsem ty hodnoty kontroloval, ale pak jsem to vzdal. Snad, že 11,4A je trvalý proud a 3kVA píší, že je maximální (předpokládám krátkodobý). Mně šlo hlavně o to, že výkon udávají ve VA.
Fuk Tomáš:
Na webu oficiálního dovozce Hondy je to tak, 3 kVA max., 2,6 kVA trvalý.
Ján Garaj:
Pán Doležal, je mi lúto, ale musím vás zarmútiť. Elektrocentrál a Honda 20i (asi to nemožné slovo inventor aj to je tam napísané) Max Power = 2000W. R... Power 1,6 KW. - kontrolované 2 kusy aj dolu hlavou. Elektrocentrál a Honda 50i Max Power nie je údaj. R...Power = 4,5 kW 1kus. A tak som sa snažil ale čo už, mrzí ma to, že som nenašiel tie údaje a to som stával ráno o 04:45, aby som bol v Brne prvý a vidíte stojím už asi za .. ked ani taký obyčajný údaj neviem najst na troch ElC.
František Šohajda:
Když něco chcete elektrocentrál ou "táhnout" musí cca 1/3 výkonu připočíst navíc.....i více..jinak se s ní nedomluvíte ! (norm)
Ján Garaj:
Úplne súhlasím. Jediná nádej je naozaj to prepnúť na toho králika prepínač želva/králik, ak taký mate. Vtedy ta ElC beží na maximum a vydrží naozaj aj nejaké preťaženie. Len za chvílu tak cca za dva roky je odpísaná. Mám aj štvrtú - novú, to som zabudol, je na chalupe na horách, tak len čo tam pojdem prezriem aj dolu hlavou, som už schizofrenik ? alebo sa to ešte dá vydržať?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana