Mohu vyměnit jistič obvodu 10A za 16A když je hlavní také 16A?
Štefan Beláň:
Předložené fotografie (dřevěné rozvodnice) zde na "elektrika.cz" mi připadají jako pořádná provokace. (plc)
To spadá do kategorie "hrobař varuje".
Co se mi ale líbí, což jsem ve své dlouholeté praxi ještě neviděl, je pojistka s propojkou pro nulový vodič. Je to pěkný historický kousek. Typuji to na rok caa 1940. :) (jednicka)
kucerovicj:
(poklona) za odpovědi, jednoduší bude napojit mikrovlnku který to vyhazuje na jiný obvod. např obývak...
Samozřejmě nová elektroinstala ce je řešení, ale (poklona) pěkně. vše rozkopat,vyměnit to by byla práce nevím na jak dlouho...
František Janeček:
Fakt je, že na požářišti už vám to nebude tak líto něco rozkopávat. :D
Khun Václav:
Citace: kucerovicj 08.01.2012, 14:34
Samozřejmě nová elektroinstala ce je řešení, ale (poklona) pěkně. vše rozkopat,vyměnit to by byla práce nevím na jak dlouho...
Neberte to špatně, společně s kolegy se řídíme, spíš taky i musíme řídit pravidlem "bezpečnost na prvním místě". A fotografie rozvodnice kterou jste zaslal je doslova vyzývavá k "rekonstrukčním" ohlasům :) Spousta domů i chalup lehla popelem samozřejmě i s elektroinstala cí v mnohem lepším stavu.
Miroslav Minařík:
V roce 1985 jsem bydlel v podobné hrůzostrašné instalaci.
Byl to podnájem.
Tenkrát mnoho spotřebičů k zapojení nebylo.
Celý čtyřpatrový dům na jednu fázi a tak.
Již tehdy se ke mě chodili dívat jako do muzea.
Pokud bych měl fungovat s podobnou instalací jako na fotkách dole tak bych asi zaměstnal sekáním celou rodinu.
(dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana