Máte zkušenosti s Rebar Cutter?
Radek Červený:
Zkušenost s tímto nástrojem zatím nemám, ale rád počkám, jak se vyvine diskuze a jestli to někdo popíše.
Citace: Milan Hudec 27.12.2011, 21:33
Na problém narazím pokaždé, když se mě to nejméně hodí, tj.kamarádka mě pozve k sobě na přidělání garnýže, a místo toho abych si zaflirtoval se mordím se železem ve zdi (dance)
(jednicka) z lidského hlediska chápu, neb tato situace dokáže človíčka pěkně nas... ;) :'( :'( :'(
Martin H.:
Dal som si vysvetliť, čo to ten Rebar Cutter je a podľa Googlu sa tým na stavbe ručne alebo elektricky strihajú prúty výstuže. Nechápem, ako by pomohol, keď je výstuž v betóne.
Jiří Buben:
Citace: Martin H. 28.12.2011, 08:05
Dal som si vysvetliť, čo to ten Rebar Cutter je a podľa Googlu sa tým na stavbe ručne alebo elektricky strihajú prúty výstuže. Nechápem, ako by pomohol, keď je výstuž v betóne.
Asi tak jako je ukázáno v příloze.
Milan Hudec:
Citace: Jiří Buben 27.12.2011, 21:35
A určitě se ptáte statika, zda se můžete s tím železem mordit. ;D Já to vyřešil tak, že garnýže vrtám do stropu. Vypadá to dobře a při věšení záclon nejsou úchyty namáhány na páku ale jen na tah. (dance)
Pane kolego, já obdivuji Vaše nervy a klaním se.
Já když přijdu k tý kamarádce a ona mě v noční košilce řekne, že tu garnýž chce do stěny, tak prostě vrtám do stěny a z určřitých důvodů spěchám, rozhodně neztrácím čas přesvědčováním, že do stropu je jen tah nikoli páka (dance)
Radek Červený:
Citace: Milan Hudec 28.12.2011, 10:16
Pane kolego, já obdivuji Vaše nervy a klaním se.
Já když přijdu k tý kamarádce a ona mě v noční košilce řekne, že tu garnýž chce do stěny, tak prostě vrtám do stěny a z určřitých důvodů spěchám, rozhodně neztrácím čas přesvědčováním, že do stropu je jen tah nikoli páka (dance)
Ano, naprostý souhlas. V tuto krásnou chvíli by byl statik rušivým elementem ;D :D >:D
Ale doma, u manželky, by to do stropu šlo, ne? ::)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana