Máte zkušenosti s Rebar Cutter?

<< < (2/3) > >>

Radek Červený:
Zkušenost s tímto nástrojem zatím nemám, ale rád počkám, jak se vyvine diskuze a jestli to někdo popíše.

Citace: Milan Hudec  27.12.2011, 21:33

Na problém narazím pokaždé, když se mě to nejméně hodí, tj.kamarádka mě pozve k sobě na přidělání garnýže, a místo toho abych si zaflirtoval se mordím se železem ve zdi (dance)

(jednicka) z lidského hlediska chápu, neb tato situace dokáže človíčka pěkně nas...  ;) :'( :'( :'(

Martin H.:
Dal som si vysvetliť, čo to ten Rebar Cutter je a podľa Googlu sa tým na stavbe ručne alebo elektricky strihajú prúty výstuže. Nechápem, ako by pomohol, keď je výstuž v betóne.

Jiří Buben:
Citace: Martin H.  28.12.2011, 08:05

Dal som si vysvetliť, čo to ten Rebar Cutter je a podľa Googlu sa tým na stavbe ručne alebo elektricky strihajú prúty výstuže. Nechápem, ako by pomohol, keď je výstuž v betóne.

Asi tak jako je ukázáno v příloze.

Milan Hudec:
Citace: Jiří Buben  27.12.2011, 21:35

A určitě se ptáte statika, zda se můžete s tím železem mordit. ;D Já to vyřešil tak, že garnýže vrtám do stropu. Vypadá to dobře a při věšení záclon nejsou úchyty namáhány na páku ale jen na tah. (dance)

Pane kolego, já obdivuji Vaše nervy a klaním se.
Já když přijdu k tý kamarádce a ona mě v noční košilce řekne, že tu garnýž chce do stěny, tak prostě vrtám do stěny a z určřitých důvodů spěchám, rozhodně neztrácím čas přesvědčováním, že do stropu je jen tah nikoli páka (dance)

Radek Červený:
Citace: Milan Hudec  28.12.2011, 10:16

Pane kolego, já obdivuji Vaše nervy a klaním se.
Já když přijdu k tý kamarádce a ona mě v noční košilce řekne, že tu garnýž chce do stěny, tak prostě vrtám do stěny a z určřitých důvodů spěchám, rozhodně neztrácím čas přesvědčováním, že do stropu je jen tah nikoli páka (dance)

Ano, naprostý souhlas. V tuto krásnou chvíli by byl statik rušivým elementem  ;D :D >:D
Ale doma, u manželky, by to do stropu šlo, ne?  ::)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana