Máte zkušenosti s Rebar Cutter?
Milan Hudec:
Citace: Radek Červený 28.12.2011, 11:49
Ano, naprostý souhlas. V tuto krásnou chvíli by byl statik rušivým elementem ;D :D >:D
Ale doma, u manželky, by to do stropu šlo, ne? ::)
Jak to jen říci hezky?
Doma je noční košilka manželky po čase spíše formálním oblečením a garnýž přivrtám kamkoli řekne a opět bez zbytečných úvah o pákách, protože o to dřív mohu do oblíbené hospůdky:D
Jsou prý ovšem i ženy, které si garnýž přidělají sami a dokonce chlapa do té hospůdky vyženou aby na práci měly klid a Pána domu zbytečně neobtěžovaly malichernostmi, když přijde unaven z práce (dance)
Ale k tématu-ještě jsem slyšel něco o propalovacích vrtácích na kovy-tj. vidiákem vrtám až na kov, poté nasadím speciální vrták a velkýma otáčkama traverzu v místě propálím, ale zkušenosti opět nemám.
Jiří Buben:
Citace: Milan Hudec 28.12.2011, 10:16
Pane kolego, já obdivuji Vaše nervy a klaním se.
Já když přijdu k tý kamarádce a ona mě v noční košilce řekne, že tu garnýž chce do stěny, tak prostě vrtám do stěny a z určřitých důvodů spěchám, rozhodně neztrácím čas přesvědčováním, že do stropu je jen tah nikoli páka (dance)
Oč pečlivěji u kamarádky dílo provedu a s uspokojivým výsledkem pro ni třebas i z důvodu doporučení vhodnějšího a líbivějšího provedení, pak o to sladší je následující odměna. Někdy je tento způsob i rychlejší, než se řídit pouze přáním a pak se mordovat s tím překladem. Zkrátka se snažím odvést kvalitní práci aby byla spokojená a je jedno, zda se jedná o vrtání či o ty určité důvody vámi zmiňované. >:D ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana