Dá se pořídit ochrana před vyhozením pojistek?
Václav Pešek:
já měl s 25B problémy už s menší svářečkou, kterážto je v dílně cca 6m od ER, přívod 5x4 z BR v přízemí (3m od ER) přívod pro BR přízemí - v podstatě celý dům - 4x10.... IMpedance smyčky malá, proudový ráz při startu svařování na plný výkon velký.. okruhová C16 držela, hlavní B25 lítala.... nyní mám C25 a je klid...
ale šiml je okolo toho hroznej...
stáhněte si z webu eonu žádost, vyplntě odešlete a čekejte.... Můžete si žádost vyžádat i na helplinku, pošlou vám to mejlem.
Václav 3:
Další možností je vřadit do přívodu patřičně dimenzované tlumivky, které pro tento účel také existují.
Jozef BABJAK:
Citace: František Šohajda 12.11.2011, 18:22
Mám "B" 35 let, doma mám jak trafa /svářečky/ tak silnější motory a ještě jsem neměl problém...?
Istič s charakteristik ou B starý 35 rokov? Pochybujem, i keď samozrejme nevylučujem. O aký typ ide? Aká je menovitá hodnota? S dostatočnou hodnotou aj charakteristik a A vydrží. ;)
Pred 35 rokmi boli úplne iné - hodne vyššie - zmluvné nevypínacie prúdy ističov, aj pri ističoch vedenia, až 1,4xIn, takže starý J7K s hodnotou 24,7 plus-mínus zodpovedal dnešnej B 32-ke.
Ludekxxx:
(poklona) pane Schwarz, přesně to jsem potřeboval vědět, a nebojte se nebudu "jezdit bez řidičáku ale udělám to jak píšete - najdu elektrikáře který mi s tím pomůže.
Ještě jednou díky.
Luděk
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana