Jaké akumulátory použít pro stejnosměrný motor 24V/500W ?
Petr Šimkanin:
Chci si vyrobit motúčko (obyčejné kolečko s elektromotorem, v googlu najdete spousty motúček).
Koupil jsem stejnosměrný motor 24V/500W a mám v plánu použít k němu dva olověné akumulátory "KUNG LONG 12V 12Ah" (prodávají je v GME).
Zapojil bych je přes relátka (dovedou spínat 45A, také z GME) tak, že v klidu budou akumulátory paralelně = 12V 24Ah.
Když se budu chtít rozjet, relátka přepnou akumulátory do série = 24V 12Ah, sepne hlavní relé a motor se rozjede.
Myslím si, že se tím zvýší životnost akumulátorů, protože po každém zastavení se vyrovnají jejich napětí a nebude docházek k rozdílům.
Také jsem přemýšlel o využití přepínání 12/24V pomalu/rychle, jenže nevím jakou sílu bude mít motor při 12V.
Napadla mě i zpátečka na 12V, ale je tu riziko, že když pojedu dopředu a na nějakém hrbolu motúčko skočí, relátka dostanou náraz a kopne se mi tam zpátečka v plné rychlosti :-[
Potřeboval bych proto poradit, jestli mohu v klidu použít akumulátory "KUNG LONG 12V 12Ah", nebo jsou absolutně nevhodné a měl bych použít jiný typ.
(Nové motúčko stojí kolem 10tis. Tenhle motor mě stál 2800Kč. Cílem je levně postavit trošku solidní motúčko)
Petr Doležal:
Nejspíše jste hledal DC relé a našel relé s cívkou na DC. 45A DC přes kontakty, zvláště vypínací proud si nedovedu představit.
Zpátečku bych řešil mechanickým přepínačem polarity, ten se na hrbolu nepřepne.
K akumulátorům:
Uvažujme vše nezestárlé a zkoumejme teoretickou výdrž. Při 24V a 12Ah jde o energii 24*12=288Wh
Motor při plném výkonu pojede 288/500= 0,6hod=36minut. Vzhledem k přerušovanému zatížení to může být o něco déle, ale o moc ne, protože kapacita baterie se udává při jmenovitém vybíjecím proudu a ten mnohonásobně překračujete.
Také při přepnutí na 12V budou zřejmě oba akumulátory zapojeny paralelně a to je špatně, mohou se dobíjet navzájem a proto by se musely použít výkonnové diody jako výhybky.
Chtělo by to nějakou řídící jednotku s rekuperací.
Jiří Schwarz:
24V/500W je asi 20A. Je třeba podívat se do katalogového listu jestli jsou akumulátory pro takové proudy dělané.
Akumulátor 12Ah - kapacita je udávána zpravidla pro nějaký režim vybíjení, při vybíjení větším proudem kapacita nebude tak velká. Jak dlouho chcete jezdit na jedno nabití? Půl hodiny?
Přepínání 12/24V - to je sice zajímavý nápad, ale pro plynulý rozjezd a plynulé přidávání rychlosti je dnes podstatně lepším řešením "nespojitý regulátor", to se dá najít na webu, myslím, že něco takového už otiskli i v AR (nebo "v bratrovi", Praktické elektronice)
Zpátečka není problém, ale je třeba ji řešit ne relátkem, ale mechanickým přepínačem se střední neutrální polohou.
Osobně bych to viděl jako rozumné řešení - Hlavní spínač pro zapnutí Tam nebo Zpět se střední polohou vypnuto a k tomu elektronické řízení výkonu.
A pokud by "hlavní spínač" měl jeden kontakt navíc, bylo by zajímavé jím pro směr zpět zapnout nějaké omezení rychlosti (výkonu)
Jan Šlezingr:
Motůčko Bravo z Janblonného nad Orlicí má motor elegantně zabudovaný v kole, plynulou regulaci pojezdu, rekuperační brždění, šípovou pneumatiku a celé to vypadá jako poctivý kus železa.
Pokud bych to stavěl, tak sprostě obšlehnu jejich (jeho - konstruktér je sám ředitel) řešení - tj. žádná relátka apod. Ale nevěřím, že by to vyšlo výrazně levněji.
Ale pokud trváte na relé - využil bych zařízení, zvané bateriový spínač, který je použitý na vozidle Praga V3S a přepíná serioparalelní řazení baterií pro start na 24V a nabíjení na 12V. Dá se to koupit i nové, googlujte:
Spínač-odpojovač bateriový 12/24V, PV3S V3S Zetor
Jen upozorňuji, že se jedná o nejporuchovějš í součásku na V3S, pravděpodobně zákeřně propašovanou imperialisty.
Petr Doležal:
Z prospektu motůčka (12V, 22Ah):
Doba práce na 1 nabití: při nákladu cca 60 kg 8 hodin běžné práce
Bylo by zajímavé, co všechno se do té doby započítává (rauchpauzy, gulášek v hospodě a pod.) a co to je běžná práce (naložená kolečka z kopce, prázdná do kopce), protože u nepřetržité práce mi vychází výkon motoru 33W.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana