Doslechli jste se, že TNK označila normu o aktivních hromosvodech za neplatnou?

<< < (7/46) > >>

Jan Franěk:
Je to sice velmi zajímavá informace, ovšem mě by ještě zajímalo, co na to právníci. Logicky potřebuji mít v ruce, během jednání se zastáncem aktiváků, i něco s nějakou právní váhou. I když argumenty prodejců a montérů aktiváků jsou už teď mimo logiku, tak dokáží přesvědčit mnoho nešťastníků. Když jim ukážu nějaké oficiální rozhodnutí o zákazu jejich montáže u nás v ČR ,  nebo nejlépe soudní rozhodnutí (odsouzení montérské firmy a RT) bude to velmi pádný argument.
Jsem zvědavý na to, co TNK připravila. Může to být tvrdá rána aktivákům, nebo zase jen plácnutí do vody, kdy se v mnoha složitých odstavcích, které se budou moci vykládat různě,  najde zase nějaká skulina.

Jsem velmi zvědav a očekávám další informace.

Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk  17.10.2011, 00:04

Je to sice velmi zajímavá informace, ovšem mě by ještě zajímalo, co na to právníci. Logicky potřebuji mít v ruce, během jednání se zastáncem aktiváků, i něco s nějakou právní váhou. I když argumenty prodejců a montérů aktiváků jsou už teď mimo logiku, tak dokáží přesvědčit mnoho nešťastníků. Když jim ukážu nějaké oficiální rozhodnutí o zákazu jejich montáže u nás v ČR ,  nebo nejlépe soudní rozhodnutí (odsouzení montérské firmy a RT) bude to velmi pádný argument.
Jsem zvědavý na to, co TNK připravila. Může to být tvrdá rána aktivákům, nebo zase jen plácnutí do vody, kdy se v mnoha složitých odstavcích, které se budou moci vykládat různě,  najde zase nějaká skulina.

Jsem velmi zvědav a očekávám další informace.

Nařízení vlády ohledně výpočtu rizika je malá váha?

František Šohajda:
Citace

O tom, že bychom se měli nebo dokonce museli řídit národními normami Francie nebo kteréhokoli jiného státu nemůže být řeč.

Hodně kolegů RT do revizní zprávy na aktivák píše i mimo jiné, podle francouzké normy NF C 17 102....
Kontoly byli i ze strany ITI (dříve) a bez závady?? Tak nevím jak k tomu přistupovat?

Jan Hájek:
Citace: František Šohajda  17.10.2011, 11:40

Hodně kolegů RT do revizní zprávy na aktivák píše i mimo jiné, podle francouzké normy NF C 17 102....
Kontoly byli i ze strany ITI (dříve) a bez závady?? Tak nevím jak k tomu přistupovat?

Taková revizní zpráva je neplatná a vždy byla.

František Šohajda:
Citace: Jan Hájek  17.10.2011, 11:52

Taková revizní zpráva je neplatná a vždy byla.

Ano to vím i z diskuzí tady na elektrice... ;)

Ale žádný z kompetentních orgánů /tj orgánů dozoru/ k tomu nic nenamítal ?
Třeba výstavbu operačních sálů, celkem velkého objektu schválili bez ztráty bodu s aktivákem? (dance)

Vím že namítnete až se něco stane....ale!! proč se to nezachytí už v prvopočátku při uvádění do provozu....
Co s tím pak za provozu???Když řeknete že udělat nový hromosvod tak vás chytnou za límec a kopem někam poraní!! :D ;D ;) :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana