HAGER: Test rozvodnice volta mezi našimi zákazníky

(1/4) > >>

Tým Elektrika:
Zájemci z řad návštěvníků webového portálu elektrika.cz měli možnost v průběhu léta 2011 otestovat rozvodnici volta v provedení 14 - 56 modulů a následně poskytnout své poznatky z montáže. Hlavní výhody rozvodnice z pohledu zákazníků ...
Zdroj: zde...

Co vás napadá v souvislosti s touto informací?

Jozef BABJAK:
Moje hodnotenie sa tam nedostalo. Asi som bol príliš kritický; ale snažil som sa byť konštruktívne kritický. Ničmenej, moj obsiahly feedback asi nespadal do kategórie "dvoriadkový potlesk",  aký by si PR Hageru priala.

(whist)

Jozef BABJAK:
A ešte si neodpustím poznámku: feedback od používateľov, ktorých prekvapuje prítomnosť vodováhy či konfigurácia 12+2, asi firme Hager veľa nápadov na ďalšie zlepšenie neprinesie.

:-X

Milan Karvánek:
Tak to je bomba, tak dlouho jsem čekal na výzvu k vyzvednutí rozvodnice k testování (domluveno telefonicky) ve velkoobchodu co používám, až je nakonec po testování, tedy gratuluji!

Jozef BABJAK:
U mňa boli tiež určité logistické problémy s doručením rozvodnice na testovanie, ničmenej sa nakoniec ku mne dostala. Čo ma zaskočilo viac, bol spôsob, akým PR oddelenie Hager-u oslovilo zúčastnených: jedným mailom, kde všetci boli uvedení ako adresáti. Takže vďaka tomu máme každý, čo sme sa zúčastnili, k dispozícii zoznam účastníkov, mimo iné aj s ich emailovými adresami. A ja som myslel, že od toho je PR oddelenie, aby podobné faux-pas nevznikali.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana