Je topení na principu kavitace opravdu výhodné?

<< < (8/9) > >>

Václav 3:
Jediný nedostatek je doba a místo. V dnešní době a v ČR dát nějakému podvodníkovi na hubu je velice nebezpečné. Záleží na tom jakého má právníka a doktora, protože tímhle způsobem se dá přijít o hodně peněz (pokuta, bolestné) a nebo skončit ještě hůře.  Kol. Hudcovi fandím, ovšem nerad bych se doslechl, že skončil za mřížemi.

Mám známého, který dělal léta bodyguarda i docela významným osobám a v okamžiku, kdy se zastal kohosi napadeného v hospodě, byl nakonec odsouzen k zákazu činnosti, čímž přišel samozřejmě o zaměstnání a k podmínečnému trestu, protože podle zdání soudu dostal lump na frak moc. Jenže odměřte přesnou dávku rány v okamžiku, kdy jde o zlomky sekundy a obvykle i vypjatou situaci.

J.Patúc:
Citace: Abrusin  20.10.2011, 13:59

Skusím si něco podobného taky vyrobit abych si to ověřil.Pokud je firma v obchodním rejstříku nemůže si dovolit takto okatě podvádět a certifikáty snad něco garantují.Tak je jasné že to funguje.A fyzika?Tam neplatí více věcí. (dance)

http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,13610.0.html

Milan Hudec:
Citace: Jiří Schwarz  29.10.2011, 23:27

Jeden "naštvanej Milan" je na tuto zem málo. Chtělo by to vychovat další odvážné a rozhodné...

Jirko jak tě znam, u Tebe by podvodník dopadl daleko hůře protože bys ho dotazy ušťoural k smrti (dance)

Martin Novák:
Citace: Abrusin  20.10.2011, 16:26

Ensteinova teorie je již dávno překonaná a neplatná je to i dokázáno a změřeno že částice se mohou pohybovat nadsvětelnými rychlostmi.

Einsteinovu teorii budu povazovat za prekonanou, pokud se vedcum povede dokazat treba dvounasobek rychlosti svetla. Prekroceni rychlosti svetla o 0,00025 % ve mne vzbuzuje spis chut podivat se na zoubek pouzite merici metode.

mr:
 (poklona)
Nejsem odborník na fyziku, ale mám pocit, že jsem někde slyšel, že je možné hmotu převádět na energii. V popisu fungování kavitační turbíny jsem si všimnul toho, že do primárního okruhu kavitační turbíny je nutné dodávat ještě malé množství vody. Tak mně napadlo, jestli právě odtud nepochází ta chybějící energie. (tj. přivedená el. energie + energie získaná přeměnou molekul vody = výstupní energie pro ohřev vody + energie na pokrytí ztrát v systému.). Pokud by za pomoci kavitace bylo možné záskat energii přeměnou molekul vody, tak by to byl podle mého názoru unikátní objev.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana