Je topení na principu kavitace opravdu výhodné?
Milan Hudec.:
Vážení přátelé, abych tu s vámi mohl být, musel jsem kvůli vám a jen pro vás vstávat ve dvě v noci, protože jsem zdaleka, a nabízím vám jedinečný bazmek, který právě vynalezli v Americe pro kosmický průmysl a který díky našemu snažení přinášíme i vám........
Po těchto slovech dostal onen prodejce oblbující nebohé staré babičky v domově důchodců ode mne po tlamě, a tím skončila kavitace. (dance)
Jan Hájek:
Milane super! (poklona)
Problém je, že vždy se jedná o zneužití takzvaných slušných lidí, kteří a priori očekávají, že ve své pdstatě je každý slušný a tak je lehké je podvést.
Na druhou stranu, pokud někdo dokáže vyrobit více energie aniž by někde scházela a přitom nemá Nobelovu cenu za fyziku, každý kdo mu věří, si koleduje o omezení způsobilosti k právním úkonům.
Petr Doležal:
Citace: Milan Hudec. 29.10.2011, 16:02
Po těchto slovech dostal onen prodejce oblbující nebohé staré babičky v domově důchodců ode mne po tlamě, a tím skončila kavitace.
Jestli obrazně, tak bod. Jestli i fyzicky body dva (jednicka)
Milan Hudec:
Citace: Petr Doležal 29.10.2011, 17:29
Jestli obrazně, tak bod. Jestli i fyzicky body dva (jednicka)
Když řeknu po tlamě, tak fyzicky, jak vidím, že někdo ubližuje dětem či nemohoucím, je ze mě Rambo (dance)
Oni tito živlové to nemají jednoduché ani pokud se dostanou do lapáku, tam jim spoluvězni kápové ukážou takovou kavitaci až se z toho ...... (dance)
Jiří Schwarz:
Citace: Milan Hudec 29.10.2011, 17:37
Když řeknu po tlamě, tak fyzicky, jak vidím, že někdo ubližuje dětem či nemohoucím, je ze mě Rambo (dance)
...
Jeden "naštvanej Milan" je na tuto zem málo. Chtělo by to vychovat další odvážné a rozhodné...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana