Aký je význam ističa v sérii s prepäťovkou v HR?

<< < (5/6) > >>

Fuk Tomáš:
Citace: Roman GAJDOS  24.08.2011, 10:45

V podstate má. ...Čiže v tomto prípade sú to 4 moduly, ktoré sú dole prepojené hrebeňom...

Já jsem měl na mysli spíše něco takovéhleho - ohledně organizace vodičů PE a uzemnění velmi návodné.

Roman GAJDOS:
To áno. A tiež super zdvojené fázové svorky pre V-čko.

Milan Hudec:
Vždy se mě nějak nezdá hodnota zatížení V svorek u Dehnu (pokud si pamatuji 320A),  oproti ostatním výrobcům, kteří jsou na polovině.
To nikdo jiný neumí vyrobit silnější propojku, či Dehn používá jiné zkuš. metody?

Fuk Tomáš:
Citace: Milan Hudec.  25.08.2011, 09:56

To nikdo jiný neumí vyrobit silnější propojku, či Dehn používá jiné zkuš. metody?

Dovedu si představit ještě třetí možnost. V každém oboru totiž existuje i výrobce, který nemá nízkou cenu jako tu nejvyšší prioritu nadřazenou kvalitě. A ten nemívá mnoho následovníků.

Jež Petr:
Citace: Milan Hudec.  25.08.2011, 09:56

Vždy se mě nějak nezdá hodnota zatížení V svorek u Dehnu (pokud si pamatuji 320A),  oproti ostatním výrobcům, kteří jsou na polovině.

kromě silné propojky, která musí přenést 320A s vyhovujícím oteplením, je taky třeba mít tu připojovací svorku patřičně velkou - jakým kabelem si připojíte 300A jistič? Vleze se ten kabel i do svorky svodiče? Pokud ano, tak Dehn asi nekecá a když už našel v přístroji místo na velké svorky, propojka je to nejmenší :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana