Existuje někdo kdo prakticky použíl ČSN 33 2000-5-51 ed.2 a byl spokojen ?

<< < (5/5)

Miroslav Macek:
Citace: Jan Hlavatý  22.07.2011, 14:23

Asi špatně čtete:
S účinností od 2012-04-01 se nahrazuje ČSN 33 2000-5-51 ed.2 z listopadu 2006, která do uvedeného data platí souběžně s touto normou
ČSN 33 2000-5-51 ed. 3: 2010

(poklona)  za upozornění.
To, co popisuji výše, není stanovisko mé, nýbrž pokus o rekonstrukci stanoviska p.Hudce, který zde namítal, že jsem použil neplatný předpis "ed.3".
Pakliže tedy "ed.3" platí souběžně s "ed.2" a přílepek "ZMĚNA Z1" se odvolává na "ed.3",  tak to jednoznačně znamená, že "ed.2" je pro nové projekty zcela nepoužitelná - je nutno používat "ed.3",  která jediná určuje, zda je prostředí normální, bezpečné, nebo zvlášť nebezpečné.

Milan Hudec:
To Macek, prosím přečtěte si řádně co píšu.
Neuváděl jsem zde, že jste použil neplatný předpis ed.3, nýbrž informativní tabulku z tohoto.
Z mé strany k tématu vyčerpáno (bojím se, že když budeme v debatě pokračovat, budou nás zde mít za Mata a Pata - jeden neverifikovaný,  druhý neoblíbený a řeší spolu skutečně drobné nuance normalizace)
Hezký víkend :)

Jan Alin:
Citace: Milan Hudec.  22.07.2011, 15:52

Z mé strany k tématu vyčerpáno (bojím se, že když budeme v debatě pokračovat, budou nás zde mít za Mata a Pata - jeden neverifikovaný,  druhý neoblíbený a řeší spolu skutečně drobné nuance normalizace)

Škoda že nemůžu udělit bod, pěkná tečka.   :D

Miroslav Macek:
Citace: Milan Hudec.  22.07.2011, 15:52

To Macek, prosím přečtěte si řádně co píšu.
Neuváděl jsem zde, že jste použil neplatný předpis ed.3, nýbrž informativní tabulku z tohoto.

Určení prostoru, zda je normální,  nebezpečný či nějaký jiný je naprosto zanedbatelná a drobná nuance, kterou si též víkend kazit nebudu.
Děkuji za plodnou diskusi a též přeji příjemnou sobotu a neděli  8)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana