Která norma řeší způsob připojení zemnícího pásku k ocelové konstrukci?
Pavel Horský:
A co takhle se řídit dle platné projektové dokumentace? Opět je mi špatně z toho, že musí montážník řešit problémy za špatně odvedenou projektovou dokumentaci, nebo je dokonce opět dokumentace absentována? Proč se nikdo na truhlářském serveru neptá na to, jak sestavit skříňku 40x60cm s prosklenými dvířky?!
Já musím jako blbec řešit PD do maximálních detailů a na úkor toho se mi ještě nikdy nestalo, že by se někdo ptal na použití nějakých svorek, nebo způsob napojení. (zle)
Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský 14.06.2011, 21:28
A co takhle se řídit dle platné projektové dokumentace? Opět je mi špatně z toho, že musí montážník řešit problémy za špatně odvedenou projektovou dokumentaci, nebo je dokonce opět dokumentace absentována? Proč se nikdo na truhlářském serveru neptá na to, jak sestavit skříňku 40x60cm s prosklenými dvířky?!
Já musím jako blbec řešit PD do maximálních detailů a na úkor toho se mi ještě nikdy nestalo, že by se někdo ptal na použití nějakých svorek, nebo způsob napojení. (zle)
Protože v elektru platí, že průměrný montážník dokáže nahradit mírně nadprůměrného projektanta.
Daniel Hudzík:
Citace: Milan Hudec. 14.06.2011, 23:23
Protože v elektru platí, že průměrný montážník dokáže nahradit mírně nadprůměrného projektanta.
Mate bod, najcastejsie riesime to, ze projekt sice je, ale detaily postrada..
Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec. 14.06.2011, 23:23
V elektru ale také platí, že bez PD nelze vystavit platnou výchozí revizní zprávu, neboť vlastně není dle čeho revidovat.
Milan Hudec:
Instalací s řádným projektem atd.,prostě všemi papíry v předepsaném rozsahu a kvalitě má možná Pánbůh.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana