|
|
|
|
|
Miroslav Revús
RTEZ E1 A, B

|
 |
« Odpověď #4 kdy: 14.06.2011, 18:12 » |
|
Skúste pozrieť sem: http://www.dehn.cz/pdf/katalog/kat09/DehnKK2009CZ.pdf strana 66 až 68
|
You don´t have to be old to be wise. (Judas Priest) But I am :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IM
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 14.06.2011, 20:23 » |
|
Pokud není konstrukce pozinkovaná (neuvádíte), je šroubování o ničem. Proto svařování.
|
|
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník

váš elektrikář a revizní technik
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 14.06.2011, 20:50 » |
|
Také jsem někde zahlédl nastřelování pásku ke konstrukci. Možná by i tohle šlo použít. Mohlo by to pak jít montovat docela rychle. Ale přiznám se, že si nejsem jist, jestli je to podle normy OK.
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 14.06.2011, 21:28 » |
|
A co takhle se řídit dle platné projektové dokumentace? Opět je mi špatně z toho, že musí montážník řešit problémy za špatně odvedenou projektovou dokumentaci, nebo je dokonce opět dokumentace absentována? Proč se nikdo na truhlářském serveru neptá na to, jak sestavit skříňku 40x60cm s prosklenými dvířky?! Já musím jako blbec řešit PD do maximálních detailů a na úkor toho se mi ještě nikdy nestalo, že by se někdo ptal na použití nějakých svorek, nebo způsob napojení. 
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
Milan Hudec

|
 |
« Odpověď #16 kdy: 14.06.2011, 23:23 » |
|
A co takhle se řídit dle platné projektové dokumentace? Opět je mi špatně z toho, že musí montážník řešit problémy za špatně odvedenou projektovou dokumentaci, nebo je dokonce opět dokumentace absentována? Proč se nikdo na truhlářském serveru neptá na to, jak sestavit skříňku 40x60cm s prosklenými dvířky?! Já musím jako blbec řešit PD do maximálních detailů a na úkor toho se mi ještě nikdy nestalo, že by se někdo ptal na použití nějakých svorek, nebo způsob napojení.  Protože v elektru platí, že průměrný montážník dokáže nahradit mírně nadprůměrného projektanta.
|
|
|
|
|