Mozem pouzit ekvipotencialnu svorku bez hromozvodu?

<< < (5/7) > >>

Jan Hájek:
Citace: Jan Alin  17.06.2011, 08:20

Pak je tady ještě jedna varianta. Lidé uvedení na seznamu jsou sice teoreticky na úrovni ale dlouho již nebyli v praxi tak jsou trochu odtrženi od reality normálního světa. Dostali teoretické zadání s možnostmi výrobců a to splnili. Je to lobbing nebo ne? Těžko říct.
Kritika souboru 62 305 většinou není na to že by to zpracoval někdo hloupý, ale na to že je v praktickém životě nepoužitelná. Dá se lehce napasovat na vzorové případy ale na stávajících objektech nebo v nové výstavbě je její použití mírně řečeno problematické. 

Že by to co postihlo chudáka pana Ratiborského bylo nakažlivé?

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Jan Hájek  17.06.2011, 09:51

Spíše je to reakce na názory chudáka pana Hájka.

Jan Alin:
Citace: Jan Hájek  17.06.2011, 09:51

To jsem nepochopil?

Jan Alin:
Citace: Jaroslav Ratiborský  17.06.2011, 09:55

Spíše je to reakce na názory chudáka pana Hájka.

Já bych to neposouval z technické roviny do osobní, jsem tu kvůli vzdělávání a zábavě, nikoli kvůli tomu abych se hádal. Zůstaňme prosím trochu nad věcí a ponadávat si společně můžeme někde u piva, z toho se dá vyspat.

Jan Hájek:
Citace: Jan Alin  17.06.2011, 09:57

To jsem nepochopil?

Bez toho abyste členy teamu znal, třeba stačí si u každého vygooglovat jeho práce, uvádíte předpoklad jejich odtržení od reality, ale na druhé straně dáváte za možnost hypotézu stejně odtrženou od reality, že by bylo možno zmanipulovat cca 60 lidí + cca 90 národních komitétů,tvořených průměrně 3-5 lidmi.
Co také nechápu, je neustálé přehlížení více jak 20-leté evoluce řady norem IEC/EN 62305 ( ve skutečnosti je to evoluce trvající již více jak 1/4 tisíciletí!).
Spoustu toho, co je pro někoho novinkou, nacházím v literatuře i více jak 100 staré, o tom co je v ČSN EN 62305 se česky píše minimálně od roku 1993, to že někdo zaspal, je pouze jeho problém.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana