Nebudu potřebovat u rekonstrukce hromosvodu více svodů, než původní dva?

<< < (4/6) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Řeším podobný problém v jistém areálu. Fajn, tak si to tady rozkopejte, natáhněte tam antikoro, to se vám vyplatí. Moment, musím si vzít prášek.

Člověk musí být soudný, bez ohledu na to, kolik akcií Sandviku vlastní.

Samozřejmě, že uvedené řešení problém vyřeší nejméně na 20-30 let. Cena lomeno užitek je docela dobrý poměr.

Milan Hudec:
Pokud jsem pochopil dotaz, dům je ve výstavbě a asi nejsou hotovy terénní úpravy, tak by neměl být problém vybudovat okružní zemnič at již samostatný, či doplněný tyčemi.
Nedoporučovat antikoro na zemnič mě přijde jako doporučovat Al na rozvody, taky to bude chvíli fungovat bez problémů.

Jirka Š. Svejkovský:
Tak to jo. Stejně by to chtělo někoho, kdo by se na místě podíval. My v diskusi to asi nevyřešíme.

Jan Hájek:
Nic už není potřeba, stavil se tam miliardář revizní technik a kdyby náhodou provedení neodpovídalo normě, tedy přišlo se na to že RZ je falešná (pochopil jsem že není projekt  :D ) tak majiteli objektu škodu vycashuje. 

Pavel Horský:
Citace: oliver  06.06.2011, 21:29

Vyriešené  (dance) prišiel revizný technik zhodnotil to porobili sa menšie úpravy(o jednu tyč v každom rohu viac,čislovanie svoriek ) a je to. Kladná revízna správa a spokojnosť na oboch stranách.

Hlavně, že jste tam doplnili ty čísla svodů, to je hooooodně důležité.  (jednicka)
Že jste udělali revizi bez PD, to je v pohodě, to se dělá dnes běžně, tím se netrapte...... .....

Já už se ničemu nedivím.   (zle)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana