Lze použít ČSN online na Ipadu?

<< < (2/8) > >>

Miroslav Minařík:
No nějak nemám moc času na výzkum nových zařízení, ale příliš mnoho kamarádů mi nadává, že Elektrika.TV není vidět jabkostrojích.
Zda je to pro nás, kteří jsou závislí na mnoha nakoupených sw licencích použitelné to je otázka.
S tím ČSN online by to byla bomba. Představte si takovou placatou A4, která zobrazí tolik čtení ...

Odhaduji to na to, že UNMZ nějaký Ipad nebude zajímat.

Fuk Tomáš:
Citace: Miroslav Minařík  21.04.2011, 12:41

...ale příliš mnoho kamarádů mi nadává, že Elektrika.TV není vidět jabkostrojích.

A o tom to je. Jabkostroje zaujímají drtivou většinu trhu tabletů...

Aleš Dobrovolný:
Jabkostroje neumějí flash, takže pokud nelze použít element video (což je zřejmě to, co Jobs označil jako HTML5),  tak zbývá jediné: dát to na youtube a zprovoznit jako alternativní odkaz. Pokud se nemýlím tak iPad youtube zobrazuje korektně. A možná by to bylo přínosné i pro ostatní (majitele ifounů, androidů, nokií se symbianem, wm 6.x a wp7)

Milan Karvánek:
Pokud by na něm ČSN běžely, to by asi pro mě byl silný argument, po ipadu2 už chvíli pošilhávám, pravda, že s používáním jablečného softu nemám zatím zkušeností, ale při zadávání dat z revidovaného objektu přímo v terénu bych při práci přímo slintal slastí  (dance)

Jirka Š. Svejkovský:
Nezaložíme obecně prospěšnou společnost pro zprovoznění csnonline na ostatních platformách? Do toho bych možná i šel.  8)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana