Lze použít ČSN online na Ipadu?
Miroslav Minařík:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 15.07.2014, 07:33
Ze stránek UNMZ:
Ano o tom je řeč. Ale já nemám potřebu to číst na iPadu. Pokud máme zakoupeno ČSN online pak je to na dvou strojích a třetí by byl iPad. Nemám to tedy jak vyzkoušet.
Trošku mne překvapuje, že je to na UNMZ pod pokličkou. Je to docela zásadní informace. Respektive pokud by byla UNMZ komerční firma a fungoval u ní marketing jako jinde, byly by toho plné noviny, že je možnost normy číst na tabletech (byť iPad only). A člověk se to dozví tak nějak náhodou.
Jirka Š. Svejkovský:
Možnost prohlížet normy na tabletu je jedna (a to dost zásadní) podmínka pro nákup takového zařízení. Cena iPadu se už přibližuje cenám nejabkových zařízení (těch, co za něco stojí). Jenom nevím, jak je na tom iPad s editací dokumentů Office.
Miroslav Minařík:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 15.07.2014, 08:36
Jenom nevím, jak je na tom iPad s editací dokumentů Office.
Od té doby, co vzniklo toto téma se iPad zadomácnil tak, že se jablečnosti rychle rozšiřují. Až samotným používáním člověk pochopí o čem je u druhých stále to nadšení. Dokumenty MS Office se dají otvírat i editovat v jablečnostech (Pages, Numbers, KeyNote ...). Dokonce existuje na Macbook i sada Office ale to je asi zbytečné plýtvání prostředky.
J Lhava:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 15.07.2014, 08:36
Jenom nevím, jak je na tom iPad s editací dokumentů Office.
Microsoft vydal plnohodnotný Word / Excel / Powerpoint zdarma pro iPad.
Zdarma je to pro čtení, pokud se chce editace, je nutno mít zakoupenou sadu Office 365.
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Jan Hlavatý. 15.07.2014, 09:55
Microsoft vydal plnohodnotný Word / Excel / Powerpoint zdarma pro iPad.
Zdarma je to pro čtení, pokud se chce editace, je nutno mít zakoupenou sadu Office 365.
Jenom pro čtení je mi celkem nanic. A platit výpalné za 365 se mi moc nechce.
Mám určitou představu, jak tablet použít při revizní činnosti. Doma si připravit zprávu a na místě do ní dopsat hodnoty měření a nalezené skutečnosti. Tím se předejde chybám při přepisování ze šmíráku do revize. Okamžitý přístup k normě na místě je velký bonus (kdo si pamatuje z hlavy délky izolace FeZn při přechodu beton/zem?). Foťák je druhý bonus. Přístup na net další. Všechno v jedné krabičce.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana