Lze použít ČSN online na Ipadu?

<< < (4/8) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Mohl bys to upřesnit?

Miroslav Minařík:
Asi první věc je rychlost startu.
Odklopím kryt a používám.
Nečekám na nějaké bootování, či probouzení ze spánku.
jsem s Ipadem vlastně všude připojen. Via data operátora nebo rychleji přes nějaké WIFI.
Popisovat aplikace je věc každého uživatele. Někdo ocení čtení všeho možného i na záchodě. Jiný zase pro funkci informačního terminálu.
O dětech se ani raději nezmiňuji.

Ještě mne nenapadly zkusit ČSN online.

Jirka Š. Svejkovský:
Ad start: nemám problém. Je k dispozici okamžitě.
Ad připojení: 3,5G (HSDPA) funguje všude, kde se pohybuju. Konektivita slušná. Když telefon zjistí volnou Wifi, jde přes ní.
Ad aplikace: Výrobce nerozhoduje o tom, co si na telefon nainstaluju a co ne. To je pro mě naprosto zásadní věc.

Telefon používám i jako hotspot pro noťas, když se octnu mimo síť. Mám volbu v tom, jaký sw použiju a pro co. Zbastlil jsem si drobnou aplikaci pro Symbian, jde to i u Apple?

Politika fy Apple je určitě dobrá, ale mě nevyhovuje.

Miroslav Minařík:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  08.05.2011, 21:20

Ad start: nemám problém. Je k dispozici okamžitě.
Ad připojení: 3,5G (HSDPA) funguje všude, kde se pohybuju. Konektivita slušná. Když telefon zjistí volnou Wifi, jde přes ní.
Ad aplikace: Výrobce nerozhoduje o tom, co si na telefon nainstaluju a co ne. To je pro mě naprosto zásadní věc.

Telefon používám i jako hotspot pro noťas, když se octnu mimo síť. Mám volbu v tom, jaký sw použiju a pro co. Zbastlil jsem si drobnou aplikaci pro Symbian, jde to i u Apple?

Politika fy Apple je určitě dobrá, ale mě nevyhovuje.

S telefonem se to srovnávat opravdu nedá.
Jirko i já mám telefon dostupný jako ty.
Co se týká aplikací nepouštěl bych se do nekončící polemiky výrobců systémů, jejich výhod a nevýhod. Toho je plný internet a stejně se v tom nikdo neorientuje.

Koukám na Fileopen a šmitec. Nic nebude.
Tak a teď mi řekni komu nadávat, UNMZ, že zvolilo Fileopen? Nebo Apple, že nekamarádí s Flash aplikacemi atd.?

Ipad je rozhodně dobrá alternativa k netbookům. Ještě si propojit datová lokální uložiště a je to super. Ten, kdo používá Google kalendář musí jásat.

Dušan Chvátal:
Elektrika TV jede na ipadu bez problému

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana