Stačí připojit okap k hromosvodovému vedení na hřebeni?

<< < (2/6) > >>

Pavel Horský:
Citace: Rozmahel Vladimír  06.03.2011, 09:15

Včera jsem by na "Štulku". Přidávám řešení hromosvodu na horách v Rakousku ve výšce cca 1.500m nad mořem.  :D

Jsem rád, že nejsem sám bláznem na svobodě. Tak mě nazývá manželka, neboť nechápe, že správný elektrikář musí být prostě doživotně postižený svým povoláním. Až jednou někdo nechá otevřený kanál na chodníku, tutově do něj spadnu, protože mám hlavu pořád směrem k nebi  (dance)

Jiří Schwarz:
Citace: Jan Hájek  06.03.2011, 08:42

Pokud to bude okap plastový nevodivý pak ano, pokud by byl kovový, jednalo by se o slepý svod, zcela zásadní chybu.

Tak, a teď už těm hromosvodům nerozumím vůbec... :o
Já nevím jak a proč plastový nevodivý okap spojit na hřebeni s hromosvodem...   :)

Petr Doležal:
To byl jistě bonmot.  ;)
Rozumí se celoplastový okap, nikoliv kovový, poplastovaný.

Vít Rotrekl:
Citace: Pavel Horský  06.03.2011, 12:20

Jsem rád, že nejsem sám bláznem na svobodě. Tak mě nazývá manželka, neboť nechápe, že správný elektrikář musí být prostě doživotně postižený svým povoláním. Až jednou někdo nechá otevřený kanál na chodníku, tutově do něj spadnu, protože mám hlavu pořád směrem k nebi  (dance)

To znám. Taky jsem si loni na dovolené fotil na dálnici v německu hromosvod, a maželka na mě prej proč radši nefotím děti :)

Jiří Schwarz:
Citace: Vít Rotrekl  06.03.2011, 17:04

To znám. Taky jsem si loni na dovolené fotil na dálnici v německu hromosvod

To znám, taková "profesní deformace" je asi u nás celkem běžná.

Přijdeme na návštěvu, ostatní obdivují jak mají vymalováno, novou podlahu a já se zhrozím, když vidím "prasácky přemalované" staré krabice elektrických rozvodů...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana