S kterou normou je umístění bytového rozvaděče hned pod stropem v souladu?
Václav 3:
Projektanta vyměňte, protože umístění rozvaděče ke stropu odporuje zdravému rozumu. To byl bolšenivký výmysl, dávat PL-ku v panelácích nad bytové dveře nebo těsně vedle nic. A ten, co šel domů srazil ze židle toho co natahoval spadlý jistič. Výška kolem 150 cm je vhodná ve všech směrech, malé děti se tam nedostanou, větší děti, které už mají rozum a dospělí menšího vzrůstu nemají potíže s obsluhou.
Josef Pentoda:
Citace: J.Novák 23.02.2011, 09:03
Pánové (poklona) .Já jsem si to myslel,ale chtěl jsem slyšet názor více znalých lidí abych se nehádal zbytečně :) S výměnou projektanta už bude problém. To zde nebudu rozvádět. Já mám s tím projektantem více drobných sporů,takže se zde asi dotážu vícekrát na váš názor.
Jak napsali kolegové přede mnou. Nemusíte nic rozvádět, ale rozveďte se s projektantem. Není jiní řešení problémy budou narůstat .
Radek Červený:
Citace: J.Novák 23.02.2011, 00:11
Ale občas se mi jeho argumenty zdají nelogické popřípadě jsou ve stylu prostě to tak je a berte to tak
To je jednoduché. Až budete řešit peníze, řekněte mu, že kdo platí, ten poroučí. A ještě mu dejte radu do života, že prostě to tak je a berte to tak ;D
To zabere na každého ;)
Jinak plný souhlas s kolegy výše, nemá smysl se opakovat.
MD:
Z dotazu nevyplývá úplně jasně, jaká je dispozice domu, ale pakliže by zmíněné dveře oddělovaly samostatný byt (s tím, že mimo tento byt by to byl "společný prostor"), pak by asi bylo na místě umístit rozvodnici spíše z druhé strany dveří, tj. v bytě. Nebo se pletu?
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana