Co se děje v 3f motoru po výpadku jedné fáze?
Jiří Buben:
Citace: tekseb 01.02.2011, 11:56
To Jirka Hub - díky, že jste mi nahrál, dotaz jsem nijak neupřesňoval, protože se diskuse většinou pěkně rozjedou. Viděl jsem totiž 3f motor se spáleným vinutím po výpadku jedné fáze a nikdo mi to nedokázal vysvětlit, proč k tomu dojde, prostě to tak je. Chápu, že součet proudů už nebude 0 a v zapojení do D budu mít sdružené napětí na jedné cívce a na zbylých dvou zapojených v sérii a zapojení do Y bude stejné, pouze nebude jedna cívka připojená, ale už si nedokážu představit, jak se změní proudy a pod.
Podstatné je zatížení hřídele motoru. Pominu-li působení jakýchkoliv ochran, pak při výpadku jedné fáze ve většině případů dojde k tomu, že zatížení na hřídeli, tedy moment zátěže je větší než moment vytvářený magnetickým polem elektromotoru. Dochází tedy k brždění a nárůstu odebíraného proudu. Pokud se motor zastaví, pro síť představuje zkrat a zkratový proud je omezen impedancí sítě a vnitřní impedancí motoru. Nedojde-li k včasnému odpojení přetížení dochází vlivem průtoku velkých proudů k velkým ztrátám měnícím se v teplo. Pokud teplota uvnitř vinutí přesáhne maximální přípustnou teplotu pro daný druh izolace po dostatečně dlouhou dobu, může dojít k poškození vinutí.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana