Je potřeba ke stavbě RD elektro projekt?
Jan Hájek:
To co má přesně obsahovat dokumentace pro povolení/ohlášení (Příloha 1) a realizaci stavby (Příloha 2) je do detailu popsáno v Příloze 1 a 2 vyhlášky 499/2006 Sb.
František Šohajda:
Jak píší kolegové 499/2006 Vyhl. tam je všechno co by mělo být...
Je to podrobně rozepsáno v příloze...
Když odbočíme od RD tak před měsícem dostali stavební úřady několika
-stránkový elaborát ,aby doplnily do svých "osnov" i nařízení ze zákona 73/2010 Sb... (norm)
Jaroslav Ratiborský:
Citace: František Šohajda 10.11.2010, 12:05
Jak píší kolegové 499/2006 Vyhl. tam je všechno co by mělo být...
Je to podrobně rozepsáno v příloze...
Když odbočíme od RD tak před měsícem dostali stavební úřady několika
-stránkový elaborát ,aby doplnily do svých "osnov" i nařízení ze zákona 73/2010 Sb... (norm)
Tak to je super informace, jen aby to všechno ta mašinerie dodržovala nevíte,kdo hlídá úředníky a postihuje pokud nevyžadují dokumentaci dle vyhlášky 499 ?
Radim B.:
(poklona) za odpovědi. Jeden človíček mi tvrdil, že mi udělá elektriku a nic k tomu nepotřebuje, tak jsem rád, že jsem se s ním nedohodl.
Peter Kentoš:
Citace: Jaroslav Ratiborský 10.11.2010, 13:59
Tak to je super informace, jen aby to všechno ta mašinerie dodržovala nevíte,kdo hlídá úředníky a postihuje pokud nevyžadují dokumentaci dle vyhlášky 499 ?
Tiež by ma to zaujímalo. Pretože projekt elektroinštalá cie bežného rodinného domu u nás žiaden stavebný úrad nepožaduje. Akurát požaduje ku kolaudácii revíznu správu, a tak má vo väčšine prípadov "hlavu v smútku" revízny technik pri pátraní a overovaní elektroinštalá cie v objekte.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana