Kolik musí mít nově postavený objekt elektroinstalace?
Jan Alin:
Vynechat hromosvod kvůli meditaci považuji za hovadinu ale jak to tu čtu tak nechápu jak lidstvo mohlo překlenout dobu kdy hromosvod nebyl? A co třeba země kde neplatí legislativa používaná v Evropě, tam to musí být za bouřky pěkný masakr. Když dojdou argumenty na obou stranách nastupuje ring volný. Zase někde budou zakazovat nějaké žárovky, tentokrát jde o hromosvod. (fool)
Už delší dobu mě tu chybí u argumentů čísla a jejich zdroje. Vypadá to že argumentace všech stran se omezila na pouhé osobní názory, nebo se pletu?
Jirka Š. Svejkovský:
Udělat LPS bez chyb se dá. mohu vám ukázat práci jednoho v podstatě začátečníka. Nechal jsem ho to dvakrát předělat, pohled na to hezký není, ale vytknout není co (sklad).
Fuk Tomáš:
Citace: Jan Alin 30.10.2010, 20:54
...ale jak to tu čtu tak nechápu jak lidstvo mohlo překlenout dobu kdy hromosvod nebyl? A co třeba země kde neplatí legislativa používaná v Evropě, tam to musí být za bouřky pěkný masakr...
Už delší dobu mě tu chybí u argumentů čísla a jejich zdroje....
Jak mohlo takovou dobu překlenout? Jak prosté - vyšší úmrtnost všeho druhu nahrazovalo vyšší porodností.
Chybí vám čísla? Podle US National Weather Service zabije ročně v USA blesk 58 lidí. Ani letošek není výjimkou, v pololetí to bylo za letošek 28 mrtvých (viz http://www.lightningsafety.noaa.gov/ ).
Zřejmě se situace lepší, starší údaje uvádějí vyšší čísla.
jmeno:
Citace: Fuk Tomáš 30.10.2010, 22:02
Chybí vám čísla? Podle US National Weather Service zabije ročně v USA blesk 58 lidí. Ani letošek není výjimkou, v pololetí to bylo za letošek 28 mrtvých (viz http://www.lightningsafety.noaa.gov/ ).
Zřejmě se situace lepší, starší údaje uvádějí vyšší čísla.
Můžete prosím upřesnit, zda se jedná o
- počet osob zemřelých v důsledku úderu blesku, nebo
- počet osob zemřelých v důsledku absence hromosvodu?
Fuk Tomáš:
Tak podrobné informace bohužel nemám.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana