Také si doma svítíte tepelnou koulí?
IM:
Citace: Lubomír Jindra 16.10.2010, 08:40
Mám rád Evropský i Český Parlament. V bedně nic nedávají, tak se mohu smát alespoň jejich zábavným pokusům o plánované hospodářství ve stylu UV KSČ.
V r. 1995 jsem v Bergamu a Miláně neviděl ve svítidlech ani jednu klasickou žárovku. Nepotřebovali k tomu žádnou směrnici EU ani ÚV KSČ.
Martin H.:
A pri dobrom marketingu cena tepelných gulí raz presiahne cenu kompaktných žiariviek....
Martin Ištok:
Citace: Lubomír Jindra 16.10.2010, 08:40
Mám rád Evropský i Český Parlament. V bedně nic nedávají, tak se mohu smát alespoň jejich zábavným pokusům o plánované hospodářství ve stylu UV KSČ. Jako třeba známé solární panely ;D
viz příloha
Svietiť na tie panely je technicky nemožné kôli účinnost, nutnosti inštalovať a deinštalovať konštrukcie so svietidlami, uskladnením, aj pracovníkov by bolo treba... atd. Oni podla mňa ten agregát pripojili priamo do siete miesto panelov. Tie svetlá slúžili iba na osvetlenie areálu.
Jan Franěk:
Ano, svítím. A v některých místech ještě dlouho budu. Prostě má u mne žárovka pořád své místo i přez všechny výkřiky Bruselu. Bylo to od nich hloupé. Když chtěli něco pro přírodu udělat, mohli to udělat jiným způsobem, než zákazy.
Jinak tomuto kroku německého podnikatele tleskám.
Rudolf Šála:
Pravda, klasická žárovka má nic moc účinnost, ale za to světlo z ní je nejblíže přirozenému slunečnímu svitu ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana