Kolik stojí znovupřipojení objektu u ČEZ?

<< < (2/3) > >>

František Šohajda:
Rodiče kdysi měli elektroměr-tuším Landys a Gyr asi 20 let /měření RD/ a  tam u toho měřili jen dvě vnější fáze, prostřední byla neměřená /bez cívky/ ..../byl to starší typ elektroměru/
Samozdřejmě byli 3F spotřebiče a rozvaděč byl zapojen na 3 fáze....
Bylo to proto ,že byl za hlavními dveřmi a všichni byli v práci do večera a nikdo to nemohl vyměnit...
Bylo to v létech 70-80.... o:-)

Bohumila Sedlačíková:
 všem :o).

Předem vám všem  (poklona)  za odpovědi. K doplnění - elektroměr tam je, jeho poslední kontrola byla provedena v roce 1995. V roce 2003 jsme tam přestali jezdit, nešlo to a také ten samý rok byla elektřina odpojena ze strany společnosti východočeské elektrárny (nebo tak nějak, ale zjistila jsem, že by to mělo spadat pod ČEZ). Elektroměr je v domě na chodbě, takže by tam nikdo kontrolu udělat nemohl a ani nás nikdo nekontaktoval, což je řekla bych logické, když nám elektřinu vypnuli? Ale protože už je to déle jak 2 roky, tak už nejsme ani evidovaní v systému společnosti (resp. tehdy ještě náš dědeček). Nevím, jestli jsem to rozumněji vysvětlila :-)).

S pozdravem - B. S.

Bohumila Sedlačíková:
to znamená, že tam akorát neproudí elektřina a já bych ráda věděla, co mě asi čeká poté, co podám žádost. Představa, že zaplatím několik tisícovek mě zatím neláká k tomu, abych něco takového podnikala.

(poklona) , s pozdravem B. S.

Jirka Š. Svejkovský:
Co vám brání zajít na pobočku rozvodných závodů? Oni vám přesně řeknou, jaká je situace a kolik vás to bude stát.

Bohumila Sedlačíková:
Nic mi v tom nebrání, jen mě to nenapadlo - já se v tomhle vůbec neorientuju. Proto se ptám a jsem ráda za jakoukoliv radu :). Celou akci se snažím vykoumat, abych mohla udělat své nemocné mamince radost.

(poklona) .

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana