Jak přivést signál HDO do podružného rozvaděče, když k tomu chybí kabel?
Pavel Nekolný:
nedávno jsem řešil podobný případ pro ČEZ a tam nebyla povolená jiná možnost než zahrabat 60m kabelu pro ovládání. Nevím jestli E-on na tom bude stejně ale asi jo. Bohužel.
Richard Pech:
Proto mne rozčilují všelijací vykukové, kteří šetří i u novostavby. Přívod do hlavního rozvaděče z elektroměrovéh o sloupku - kabel 4x10 a žádné vedení pro HDO.. "Budou topit plynem, nepotřebují HDO"
Opáčím, "A co když si koupí elektromobil a budou ho chtít nabíjet?" Pokrčená ramena, "Tak na tohle jsme nemysleli.."
František Šohajda:
Citace: Pavel Nekolný 06.09.2010, 09:39
nedávno jsem řešil podobný případ pro ČEZ a tam nebyla povolená jiná možnost než zahrabat 60m kabelu pro ovládání. Nevím jestli E-on na tom bude stejně ale asi jo. Bohužel.
Ano i u E ON je to stejně! Bez kabelu to nepůjde nikdy (jen podfukem dát další přijmač a do RZ napsat že je tam kabel....) ...pokud dojde k problému, a zjistí to, odpojí NS... (dance)
Jirka Š. Svejkovský:
Poněkud starší téma, tak alespoň výňatek z letošních připojovacích podmínek.
Jiří Schwarz:
Takže řada SMART ohřívačů TUV, které mají vlastní přijímač HDO je "úplně špatně"?
U nás ČEZ dost věří projektu a revizi, takže když si někdo nechá udělat 2 zásuvky pod bojlerem, 1 blokovanou a druhou ne, už to těžko někdo ohlídá, že si uživatel přehodil bojler do zásuvky, která je v projektu popsaná jako pro sušičku
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana