Byli bychom na tom dnes lépe pokud bychom měli Schuko?

<< < (2/9) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Josef Dolejšek  05.09.2010, 18:07

jsem o tom četl, tak při rozhodování zda přijmout francouzský systém s kolíkem nebo německý systém schuko, hrál roli požadavek německé strany (na rozdíl od francouzské),  platit licenční poplatek.

To je to, co v prvním příspěvku popisuje Josef Kunc v tom videospotu prvního příspěvku!
Asi jste nedával pozor!  (drinks)
Dnes jsem na ten spot narazil. Jinak Josef Kunc je zapřisáhlý "kolíkář". Schuko je death. :-)

Jaroslav Kořínek:
 ;) To je skoro jak vod toho, "Shakespeara"  - být či nebýt, kolík či "šuko" - no asi budu vypadat jak úchyl, ale když může být "vidlice" kolík i šuko, tak proč ne i zásuvka a problém je vyřešen a basta.
Před časem zde někodo byl tak hodný a uveřejnil kolik je typů zásuvek i vidlic, tak proč to vrámci světa nesjednotit??

Milan Exler:
Teda pane Červený, měl jsem vás za solidnějšího chlapa... Ne, že by bolševik byl něco extra, ale je fakt, že jsme nebyli zadlužení až po uši a ty vaše páchnoucí Jednoty? Jste z Brna, máte kousek od domu Kaufland a Globus, ale umíte se vžít do situace, kdy byste měl jezdit autobusem, který jede 4x denně, pro nákup? A na akce Z nenadávejta, zřejmě nevíte, co to je...

Prudky Lubos:
NE, nevím jak lépe, ale technickej pokrok vtom nevidím

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Exler  05.09.2010, 19:38

Teda pane Červený, měl jsem vás za solidnějšího chlapa... Ne, že by bolševik byl něco extra, ale je fakt, že jsme nebyli zadlužení až po uši a ty vaše páchnoucí Jednoty? Jste z Brna, máte kousek od domu Kaufland a Globus, ale umíte se vžít do situace, kdy byste měl jezdit autobusem, který jede 4x denně, pro nákup? A na akce Z nenadávejta, zřejmě nevíte, co to je...

Neodbočujte prosím od tématu. Polemika světonázorů není na offline diskuse. A pamatujte, že zde nehodnotíme názory diskutujících ale otázky v předmětu, která naznačuje směr.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana