Má se stát odsávání elektřiny z atmosféry zdrojem energie budoucnosti?

<< < (5/9) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Nepůjde, jenom se přeškolí z hromosvodů na elektrovycucáv ače.

Jan Alin:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  28.08.2010, 13:07

Nepůjde, jenom se přeškolí z hromosvodů na elektrovycucáv ače.

Že by Dehn začal vyrábět "hromocuc" nebo "bleskocuc" ve čtyřech stupních a ve vládě předepsali namontování alespoň třech stupňů do každého objektu pro bydlení?  :D ;D

Nic proti p.Hájkovi, vážím si ho právě kvůli tomu že propagaci dělá nejen jako prodejce ale i jako odborník a dokáže i pomoct a v rámci možností i uznat že může mít pravdu i někdo jiný a že v normě kterou obhajuje jsou i nedodělky.

Fuk Tomáš:
A já měl zrovna rozepsanou zprávu, že v pondělí jdu na ÚPV patentovat si slovo HROMOCUC  :(
Byl jsem pomalejší.

Jan Alin:
Citace: Fuk Tomáš  28.08.2010, 13:21

A já měl zrovna rozepsanou zprávu, že v pondělí jdu na ÚPV patentovat si slovo HROMOCUC  :(
Byl jsem pomalejší.

Jo pane Cimrman teď tu byl, museli jste se potkat na schodech.  :D

Domluvíme se, jedem napůl já byl první a vy to sepíšete když už to máte rozepsáno.  ;)

Já bych ty patenty zrušil všechny.   :D

Jirka Š. Svejkovský:
Zařízení se bude jmenovat LSS (Lightning Sucking System). Osvědčení podle §9 E2 se bude nazývat Revizní technik elektrických zařízení a hromocuců. Na vycucanou energii bude stanoven zelený bonus (jedná se o obnovitelný zroj energie). Ten ovšem nebudou platit spotřebitelé, ale pojišťovny, které tím ušetří balík peněz za škodné události způsobené hromem.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana