Bude to argument pro zastánce fotovoltaik výroben?
Ján Pitoňák:
Citace: Kamil Novák 08.09.2010, 08:20
TO Pitoňák alias dolacko: gratuluji k částečnému vystoupení z anonymity (drinks)
Ďakujem.
Už ma nebavilo za každým príspevkom vyplňovať povinné údaje.
Jan Štěpán:
vy se ještě pokoušíte pana Macka vyvést ze křoví?
už o 4 stránky dříve jsem chtěl po panu Mackovi konkrétní důkazy, odepsal "...možná jsem to trochu přehnal..." vy se s ním tady dohadujete další 4 stránky. (zle)
Pane Macku, ty vámi naměřené hodnoty které zde nikdo neviděl si porovnejte s vypnutým a zapnutým střídačem. Následně je zde PROSÍM zveřejněte a teprve potom má smysl v této debatě pokračovat...
Panu Dolackovi (poklona) za zajímavé výsledky. Osobně bych čekal ještě větší vliv 21 harmonické. Nemáte měření bez filtru a s filtrem? Zajímal by mne reálný rozdíl za použití konkrétního filtru.
Jirka Š. Svejkovský:
Já myslím, že distributorovi dělají starosti jiní hříšníci. Před pár lety jsem se nachomýtl k problému s přetíženým vodičem PEN u panelového domu s cca 150 bytovými jednotkami. Jednotlivé fáze jely na max. 70%, nulák hořel. Detaily z paměti už nevylovím, ale ten graf z analyzátoru byl ješté dlouho vystaven na nástěnce. :)
Ján Pitoňák:
Citace: Jan Štěpán 08.09.2010, 22:15
Panu Dolackovi (poklona) za zajímavé výsledky. Osobně bych čekal ještě větší vliv 21 harmonické.
Mám k dispozícii výsledku viacerých meraní z rôznych FVE. Môžem pozrieť detailnejšie aj ostatné prípady, ale nepamätám si na prípad aby bol pri týchto zdrojoch problém z niektorou harmonickou.
Citace: Jan Štěpán 08.09.2010, 22:15
Nemáte měření bez filtru a s filtrem? Zajímal by mne reálný rozdíl za použití konkrétního filtru.
Ak máte na mysli EMC filter, ktorý by mal byť asi súčasťou striedača, tak som samozrejme také meranie nerobil. Nejednalo sa o testovanie samotného striedača. FVE bola už riadne pripojená do siete. Pokiaľ viem, tak za striedačmi už žiadne ďalšie filtre neboli.
Prečo myslíte , že by mala byť vyššia práve 21 harmonická?
Jaroslav Ratiborský:
Já bych se vrátil k úvodní otázce tohoto tématu a doporučuji všem,aby si uvědomili,že je před volbami a mnoho gaunerů ze státních nebo polostátních firem,všech bank či institucí je hmotně-finančně zainteresováno na příjmu od občanů a českých firem,aby jejich peníze rychle vydělávaly za pomocí zákona z roku 2005.
Nejhorší je fakt,že tyto peníeze v mnoha případech potečů ven z ČR.
Takže odpověď zní : argument pro zastánce fotovoltaik výroben neexistuje,existuje pouze mašinérie,která je navzájem propojena a lidé a firmy to poznají na účtech za elektřinu v příštích letech a bohatí budou ještě bohatší než jsou a chudí budou a to chudší .Je tak dál k lepším zítřkům ranného kapitalismu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana