Lze zřídit dočasně třífázové odběrné místo?

<< < (2/2)

Lukáš Rotrekl:
Tak tak, slušná stavební firma bude mít staveništní rozvaděč svůj. Pokud ne, poptejte se elektrikářů v okolí, já třeba mám pro své zákazníky (z řad firem i občanů) pár staveništních rozvaděčů k dispozici.

Pro prozatimní připojení třeba E.on povolí i sem tam nějakou divočinu, jako připojení na jedny pojistky v PS spolu s trvalým odběrem domu ....

Lubomír Jindra:
Ano lze i u ČEZu.
wéwéwé.cezdist ribuce.cz/edee/content/file-other/distribuce/formulare/formd2010_06_01_zadostopripojenielzarizenikdsnn_web.pdf
Nahoře volba "krátkodobé připojení",  za ampéry se neplatí.

Mno, když hledá jakous takous radu strejda z Horní Dolní, tak to beru. Ale když zde hledá vobšornickou radu někdo profi, tak to je docela mazec. (zle)

Jan Franěk:
Mnohokrát už využito. Nějčastěji v Praze. Odběry od 32A do 125A přímo z pojistek před domem. Rozvaděč jsme měli vlastní a bez měření. Spotřeba byla účtována paušálem. Vhodné ke krátkodobému využití. (půl den až 2 dny)  Je to rychle i když trochu cenově méně výhodné.

Naposledy jsem dočasnou úpravu využil u jednoho RD. Sice jen krátkodobé navíšení, ale také bez problémů. Zedníci potřebovaly na stroj 40A místo instalovaných 25A. Vyřízeno a za cca 18 dní i realizováno na dobu 6 pracovních dní.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana