Co mohlo zpusobit zablesk z odpojene bytove rozvodnice?

<< < (8/9) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Kamil Novák  07.08.2010, 22:15

Co si predstavujete pod pojmem ŠPI?  :-[

No přece Škoda Praha Invest. :)
Asi záleží na verzi Wordu.

Kamil Novák:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  07.08.2010, 23:24

No přece Škoda Praha Invest. :)

Na Škodu jsem v segmentu osobních vozů díky neuvěřitelným kouzlům v místním servisu před lety zanevřel,
Praha ve mě evokuje žaludeční nevoli při pomyšlení že musím občas absolvovat skoro hodinový opruz na trase Černý most-FN Motol a
Invest je pro mne synonymum pro loupež.
Proto mi uvedená zkratka nic neříkala.  ;)

IM:
Citace: Fuk Tomáš  07.08.2010, 19:25

Prudký nesouhlas! Správně česky je rozvaděč.

Problém považuji za marginální, zmínil jsem ho jen s odvoláním na normu, kde je slovo rozvaděč uváděno a narazil jsem na ně.
Od 23.8.2008 Ústav pro jazyk český AV ČR uvádí ja ko správné obě varianty, rozvaděč i rozvaděč.
Tím se vysvětluje i text v normě z r. 2000 a jiných. A když už jsme u elektroslovník u, tak pouze schéma.

Martin Novák:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  07.08.2010, 21:55

Na automatický opravník Wordu si dávejte veliký pozor!

Vzpominam na story kterou zazil diky wordu muj kamos. Zustal delat v akademickem prostredi a pred nekolika lety napsal do jedne zpravy pro ministerstvo: "Financovani vyzkumu bude reseno diky vyuziti nekolika grantu". MS Word mu ale text opravil a tak definitivni verze pro ministerstvo znela "Financovani vyzkumu bude reseno diky vyuziti nekolika granatu".

Na druhy den mu volal sef fakulty a dost znacne se zajimal o to, zda kamarad nahodou nepozadal o financovani vyzkumu pany z Al-kaida...

Fuk Tomáš:
Citace: Martin Novák  09.08.2010, 21:01

..."Financovani vyzkumu bude reseno diky vyuziti nekolika granatu".

Jako metoda jednání s úřady to nezní špatně  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana