Je nutné propojit svorkovnici PE(N) s tyčovým zemničem hromosvodu?
Jaroslav Ratiborský:
Citace: Fuk Tomáš 22.03.2011, 10:20
Když to tedy chcete slyšet tak natvrdo, tak svůj předchozí příspěvek jsem napsal proto, abych tazatele varoval před radami člověka, který problematice nerozumí a jehož rady jsou občas i životu a majetku nebezpečné. Nic víc, nic méně.
Ve vašich reakcích postrádám věcné argumenty bez emocí.
Fuk Tomáš:
Citace: Jaroslav Ratiborský 22.03.2011, 11:38
Ve vašich reakcích postrádám věcné argumenty bez emocí.
Bohužel to co jsem napsal nejsou emoce, ale suchá fakta, doložitelná v archivu diskusí na tomto portálu.
Jaroslav Ratiborský:
Citace: Fuk Tomáš 22.03.2011, 10:20
Když to tedy chcete slyšet tak natvrdo, tak svůj předchozí příspěvek jsem napsal proto, abych tazatele varoval před radami člověka, který problematice nerozumí a jehož rady jsou občas i životu a majetku nebezpečné. Nic víc, nic méně.
Můžete blíže vysvětlit jak ohrozí život případně majetek nespojení vodiče PE se zemničem původního tyčového zemniče hromosvodu ?
Fuk Tomáš:
Citace: Jaroslav Ratiborský 22.03.2011, 12:26
Můžete blíže vysvětlit jak ohrozí život případně majetek nespojení vodiče PE se zemničem původního tyčového zemniče hromosvodu ?
To už zde vysvětlil kol. Hájek, netřeba nosit dříví do lesa. Kdo to pochopit chce, ten to pochopí.
Jaroslav Ratiborský:
Citace: Fuk Tomáš 22.03.2011, 12:37
To už zde vysvětlil kol. Hájek, netřeba nosit dříví do lesa. Kdo to pochopit chce, ten to pochopí.
Takže argumenty chybí.Tak snad to není tajemství nebo ano ?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana