Je nutné propojit svorkovnici PE(N) s tyčovým zemničem hromosvodu?

<< < (10/13) > >>

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Fuk Tomáš  22.03.2011, 10:20

Když to tedy chcete slyšet tak natvrdo, tak svůj předchozí příspěvek jsem napsal proto, abych tazatele varoval před radami člověka, který problematice nerozumí a jehož rady jsou občas i životu a majetku nebezpečné. Nic víc, nic méně.

Ve vašich reakcích postrádám věcné argumenty bez emocí.

Fuk Tomáš:
Citace: Jaroslav Ratiborský  22.03.2011, 11:38

Ve vašich reakcích postrádám věcné argumenty bez emocí.

Bohužel to co jsem napsal nejsou emoce, ale suchá fakta, doložitelná v archivu diskusí na tomto portálu.

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Fuk Tomáš  22.03.2011, 10:20

Když to tedy chcete slyšet tak natvrdo, tak svůj předchozí příspěvek jsem napsal proto, abych tazatele varoval před radami člověka, který problematice nerozumí a jehož rady jsou občas i životu a majetku nebezpečné. Nic víc, nic méně.

Můžete blíže vysvětlit jak ohrozí život případně majetek nespojení vodiče PE se zemničem původního tyčového zemniče hromosvodu ?

Fuk Tomáš:
Citace: Jaroslav Ratiborský  22.03.2011, 12:26

Můžete blíže vysvětlit jak ohrozí život případně majetek nespojení vodiče PE se zemničem původního tyčového zemniče hromosvodu ?

To už zde vysvětlil kol. Hájek, netřeba nosit dříví do lesa. Kdo to pochopit chce, ten to pochopí.

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Fuk Tomáš  22.03.2011, 12:37

To už zde vysvětlil kol. Hájek, netřeba nosit dříví do lesa. Kdo to pochopit chce, ten to pochopí.

Takže argumenty chybí.Tak snad to není tajemství nebo ano ?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana