Jaké normy musím znát k provádění elektroinstalací?

<< < (2/2)

Štefan Beláň:
Citace: Petrpavlicek1  06.07.2010, 16:56

Poraďte mi prosím....
Já jsem studovaný slaboproudař, ale chtěl bych spíš více fušovat do silnoproudu nn...

...Samozřejmě teoreticky jak co zapojit to vím, ale aby se to shodovalo s normami tak to je věc druhá.

TO: Petrpavlicek1

Je hezké že chcete fušovat do silnoproudu a chcete se učit sám. To ale nestačí. (no)
Pokud se chcete váže zabývat montážemi elektrických instalací nn, musíte nejdřív získat kvalifikaci, a tu získáte pouze rekvalifikací nebo vyučením v oboru.
Tam získáte všechny základní informace a dále si už budete pouze udržovat nebo zvyšovat vědomosti. :)

Miloslav Dunda:
Asi nemusíte znát žádné, protože jak sleduji tento portál tak elektriku dělá kde kdo - viz např. stupidní otázky jak zapojit vypínač.

Pavel Horský:
Citace: Miloslav Dunda  10.07.2010, 23:27

Asi nemusíte znát žádné, protože jak sleduji tento portál tak elektriku dělá kde kdo - viz např. stupidní otázky jak zapojit vypínač.

Mě by zajímalo, jak byste tedy změnil stávající situaci. V každém vašem příspěvku jen lamentujete, jak je to dnes špatné, jak je portál elektriky.cz na hov....,  ale ani jednou jsem od vás nečetl nějaký konstruktivní návrh, jak situaci zlepšit. Tak do toho, nadhoďte něco.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana