Mají být takto pospojena střešní okna?
R.Voko:
"Jinak mě dycinky zajímalo na co lidi potřebují 10 satelitu a antén Smích Doma mám akorát parabolu od UPC a to mi bohatě stačí Škleb"
Ne každý taliř na střeše znamená, že jde o televizní satelit. Já mám např. satelitní příjmač, talířovou anténu na 5Ghz wifi, všesměrovou čtvercovou anténu na 5Ghz wifi, jednou starou "yaginu"11ghz wifi a malou čtvercovou všesměrovou wifi anténu. Proč? Protože jsem na kopci a posílám signál do další vesnice. Jo, a abych nezapomněl, ještě mám anténu k rádiu a síto pro příjem pozemního digitálního vysílání. Například jihomoravský večerník totiž přes satelit jaksi nefrčí. Stačí?
Rudolf Šála:
Já bych bez toho přežil ;)
Jinak tohle je slabej odvárek, párkrát jsem viděl střechu posetou parabolami tak že pomalu nebyla vidět krytina. První co mě napadlo že to vypadá jak doupě špionu :D Ale to tu nebudem řešit ;)
Jaroslav Hasala:
Konkrétní řešení by měl samozřejmě řešit projekt.
Ale platí určité obecné zásady - např. to, že jímací vedení by mělo být vždy vodorovné nebo směřované směrem dolů - nikdy ne opačně, "do kopce", jak je to v tomto případě.
Hugo K.:
Ještě by to chtělo rozebrat plechařinu na okně,jak jsou spojeny jednotlivé díly oplechování.
Ty díly budou zřejmě máčeny v barvě,přichycují se pomocí vrutů na dřevěný rám- z hlediska elektro to není vyhovující vodivý spoj. :)
František Šohajda:
Citace
Ještě by to chtělo rozebrat plechařinu na okně,
Plech bývá většinou Al a síle nula-nic... ;D
Chtělo by to spočítat a nakreslit /jak píše kol.Hasala/...možná podle staré normy by to chtělo jímače a úhel vypočíst.
A hlavně ochránit komín!/není to moc vidět, ale také to půjde "do kopce"/
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana