Opravdu si musím zajistit pojistkovou skříň SP100 i připojení do ní?

<< < (2/3) > >>

Lukáš Malík:
Raději si zajistěte (spíše elektrofirma) i tu skříň, pokud to hcete mít rychle a bez zbytečných dohadů.
Nevím, jak jinde, ale jak má ČEZ hnout zadkem, tak by nejraději viděli štos bankovek a pak teprve jo, jinak nic. Vlastní zkušenost, dnes již několikátá  :(

IM:
Citace: Lukáš Malík  22.06.2010, 17:37

Raději si zajistěte (spíše elektrofirma) i tu skříň, pokud to hcete mít rychle a bez zbytečných dohadů.

V jedné písni se zpívá... kdo se bojí, má jen hnědý kaliko.
Z textu toho dopisu vůbec nevyplývá, že by si poj. skříň měl tazatel zajišťovat. Vyjádření je nejasné. Pojmy jako svod se u přípojky nepoužívají. Nejlépe znovu vyjasnit s ČEZ.

Milan Karvánek:
Tohle je asi nějaký unifikovaný dopis, naprosto stejný jsem četl nedávno u jednoho zákazníka, který měl na nejbližším sloupu u pozemku skříň SP (HDS) instalovanou od distributora již z dřívějška a zjišťoval jsem jen elektroměrák a přívod. Ten dopis jen popisuje jak to má být správně provedeno, nikoli jaký je současný stav. Je třeba obhlídka na místě od elektrofirmy, která bude instalovat el. měr. rozvaděč.... a ostatní již řekli kolegové předemnou.

Lukáš Malík:
Ano, vzorové dopisy u nich fungujou docela běžně, a nejlépe je několikrát do roka změnit, na to se peníze najdou.. (zle) >:(

P.S. Mám dneska nějakou rýpavou, chjo,  se zákazníkem nebyla domluva (spíš s firmou),  asi půjdu na jeden  (beer)

Martin Šedivý:
Pane Malíku, až budete dělat v rámci PRE  (zle),  začnete možná,  v rámci možností,  ČEZ velebit. 

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana