Je možnost, že PRE dovolí vývod z elektroměrového rozvaděče v soustavě TN-S?
Radim Strycharski:
To Mlkar:
Tak to vidíte. Nejdříve jeden nepřesný článek, potom další nepřesná publikace a přitom v samotných připojovacích podmínkách je to napsáno naprosto jasně. Co z toho plyne? Že nejlepší je, když si člověk sám najde příslušnou pasáž přímo v normě, vyhlášce, zákoně apod. A když je náhodou nějaký výklad dvojí, stejně vám ho nikdo správně nevyloží (myšleno nikdo dostupný).
Martin Mlkar:
Já jsem teda z připojovacích podmínek vytušil, že není možné rozdělit soustavu již v elektroměrovém rozvaděči a to i třeba už v měřené části ale až v podružném rozvaděči nebo bytové rozvodnici.
Radim Strycharski:
Vytušil jste špatně. Je psáno, že je možno rozdělit až v měřené části instalace. Nic víc. Součástí instalace jsou všechny výrobky včetně rozvaděčů. A i elektroměrový rozvaděč obsahuje měřenou část. Není tedy důvod to nerozdělit na výstupních (neplombovaných) svorkách, pokud nějaké takové jsou.
Miroš Jan:
Radime (jednicka)
Martin Mlkar:
U PRE jsem viděl vývody z elektroměrovéh o rozvaděče pouze v soustavě TN-C. Setkali jste se u PRE s vývody s elektroměrovéh o rozvaděče v soustavě TN-S? Jak to děláte Vy např. u PRE, STE či EON? Nejsem proti soustavě TN-S naopak jsem pro. Kdyby to distributoři dovolovali klidně bych soustavu rozdělil už v přípojkové skříni :) .
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana