Jaký zvolit kabel pro připojení MVE?

(1/5) > >>

Michal Štauber:
Řeším problém s připojením MVE o výkonu 45KW. Stávající kabel je uložen v zemi o délce 60m a je 4x35 AYKY.  Je mi jasné, že kabel je na samé hranici zatížitelnosti a proto bych uvítal Vaše názory zda ponechat nebo vyměnit za 4x35 CYKY nebo 4x50 AYKY.

#117#

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Michal Štauber  07.04.2010, 15:38

Řeším problém s připojením MVE o výkonu 45KW. Stávající kabel je uložen v zemi o délce 60m a je 4x35 AYKY.  Je mi jasné, že kabel je na samé hranici zatížitelnosti a proto bych uvítal Vaše názory zda ponechat nebo vyměnit za 4x35 CYKY nebo 4x50 AYKY.

#117#

Pane Štaubere, je vám jasné, že značná část členů Clusteru si za takovéto informace nechává zaplatit? Některé z nás to dokonce živí. MVE vám přináší zisk. Proč se o něj nechcete alespoň v malé míře podělit s odborníky, kteří vám ten zisk pomohou udržet?

František Šohajda:
Citace

MVE vám přináší zisk.
(jednicka)

A není to malý zisk!! Tak nějakou tu korunu projektantovi by majitele MVE vůbec nezrujnovalo.. . ;D

Michal Štauber:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  07.04.2010, 21:48

Pane Štaubere, je vám jasné, že značná část členů Clusteru si za takovéto informace nechává zaplatit? Některé z nás to dokonce živí. MVE vám přináší zisk. Proč se o něj nechcete alespoň v malé míře podělit s odborníky, kteří vám ten zisk pomohou udržet?

Nevěděl jsem, že se tady musí za radu platit. :o

Fuk Tomáš:
Citace: Michal Štauber  08.04.2010, 18:14

Nevěděl jsem, že se tady musí za radu platit. :o

Tady se nemusí nic - ani radit, ani platit.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana