Víte, jak se vyhnout určování vnějších vlivů v kuchyni restauace?
Jaroslav Kořínek:
¨Pokud to uděláte lépe než jest psáno v normě, vyhověl jste požadavkům litery zákona a norma vás nenutila k něčemu o čem jste přesvědčen jinak.
Průmyslové kuchyně mají svá specifika a vše záleží na zkušenostech projetanta a na informacích, které dostal při zadání. Na tomto základu postaví i protokol o určení vlivů (AD2 a vyšší bych doporučoval z vlastní zkušenosti).
IM:
Citace: Kamil Novák 24.02.2010, 10:36
Jaký protokol? Žádný není. Toto je určení VV! ;D
Pouze jsem si přečetl Vámi přiložený text.
Kamil Novák:
Citace: Milan Illek 27.02.2010, 10:44
Pouze jsem si přečetl Vámi přiložený text.
Ano, to souhlasí. A to je také vše, co se o Vlivech kde píše. :(
Jirka Š. Svejkovský:
Nojo, ale zpráva se na nějaký protokol odvolává. Takže existovat může, jenom není součástí části elektro.
Kamil Novák:
Pokračování na podobné téma po 12 letech - projektant (jistě jako člen komise ;-) ) určil vnější vlivy ve varně kuchyně tak, že je zde současně sucho+vlhko+mokro a navíc přímé bouřkové ohrožení :o (zle). Je skvělé, že projektanti nemusí mít elektrotechnic ké vzdělání >:(
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana