Víte, jak se vyhnout určování vnějších vlivů v kuchyni restauace?

<< < (3/6) > >>

Jaroslav Kořínek:
¨Pokud to uděláte lépe než jest psáno v normě, vyhověl jste požadavkům litery zákona a norma vás nenutila k něčemu o čem jste přesvědčen jinak.
Průmyslové kuchyně mají svá specifika a vše záleží na zkušenostech projetanta a na informacích, které dostal při zadání. Na tomto základu postaví i protokol o určení vlivů (AD2 a vyšší bych doporučoval z vlastní zkušenosti).

IM:
Citace: Kamil Novák  24.02.2010, 10:36

Jaký protokol? Žádný není. Toto je určení VV!  ;D

Pouze jsem si přečetl Vámi přiložený text.

Kamil Novák:
Citace: Milan Illek  27.02.2010, 10:44

Pouze jsem si přečetl Vámi přiložený text.

Ano, to souhlasí. A to je také vše, co se o Vlivech kde píše.  :(

Jirka Š. Svejkovský:
Nojo, ale zpráva se na nějaký protokol odvolává. Takže existovat může, jenom není součástí části elektro.

Kamil Novák:
Pokračování na podobné téma po 12 letech - projektant (jistě jako člen komise ;-) ) určil vnější vlivy ve varně kuchyně tak, že je zde současně sucho+vlhko+mokro a navíc přímé bouřkové ohrožení  :o  (zle).  Je skvělé, že projektanti nemusí mít elektrotechnic ké vzdělání  >:(
 

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana